Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
20-01-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
The Light Between Oceans
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Nog lopende series dit weekend...
Flikken Maastricht S16 (vrijdag 21/01, NPO 1) Een jonge vrouw die het slachtoffer was van 'human trafficking' wordt dood aangetroffen in een boekhandel. Als er later op dezelfde plek een kind wordt gevonden gaan alle alarmbellen af.
Close to Me (vrijdag 21/01, NPO 2) Jo weet zich ondanks haar geheugenverlies toch weer iets te herinneren, maar Rob spoort haar aan om daarmee naar de politie te stappen. Ondertussen komt Jo's dochter met zeer belangrijk nieuws.
Midsomer Murders S22 (zaterdag 22/01, NPO 2) Tijdens de repetities voor een concert door een operagezelschap stuit men in het theater op een lijk. Barnaby gaat op onderzoek uit: wie wil ten koste van alles in de schijnwerpers staan?
Angela Black (zaterdag 22/01, NPO 3) Angela is opgenomen in een kliniek waar ze tijdens therapiesessies wordt geconfronteerd met de mishandelingen door Olivier in haar verleden. Ze kan het verhaal van Ed echter niet helemaal loslaten.
Pørni (zondag 23/01, NPO 2) Pørni heeft een ontmoeting met de ex-vriendin van Bjørnar. Het Nordberg-koor is ondertussen druk bezig met de repetities voor het aanstaande voorjaarsconcert en Torill weet een gevoelige snaar te raken.
The Spectacular (zondag 23/01, NPO 3) Nederlands-Ierse misdaadserie waarin een IRA-cel actief is in Limburg. Een rechercheteam onder leiding van Jeanine Maes (Hadewych Minis) moet de zaak onderzoeken. Lees de recensie.
 
Films dit weekend...
Brexit: The Uncivil War (vrijdag 21/01, NPO 2) Politieke dramafilm over een strateeg (Benedict Cumberbatch) die campagne voert voor de Brexit. Regisseur Toby Haynes ( Black Mirror ) werkte al eens eerder met Cumberbatch aan Sherlock.
The Light Between Oceans (vrijdag 21/01, NPO 3) Romantisch drama van Derek Cianfrance ( I Know This Much Is True ) over een kinderloos koppel (Alicia Vikander en Michael Fassbender) dat op het strand een pasgeboren meisje vindt.
 
Nog lopende series na het weekend...
Downton Abbey (maandag 24/01, NPO 2) Het Britse kostuumdrama over de familie Crawley en hun bedienden is weer dagelijks te zien op televisie. Alle seizoenen zijn nu tevens online te bekijken via NPO Plus. Lees hier meer.
Zina (dinsdag 25/01, NPO 3) Met veel humor gevulde dramaserie over de levens van vijf Marokkaans-Nederlandse vriendinnen die zich afspeelt ergens tussen de Marokkaanse cultuur en de Hollandse polderrealiteit. Bekijk de trailer.
Nood (dinsdag 25/01, NPO 1) 112-centralist Joyce wordt gebeld door een vrouw die na thuiskomst van een uitvaart twee inbrekers door haar huis ziet sluipen. Ze probeert de vrouw te kalmeren, zeker wanneer ze eigen rechter wil spelen.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief