Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
06-01-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
104 keer bekeken
  •  
Dirty God
Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: Cinéart
Nieuwe series dit weekend...
Flikken Maastricht S16 (vrijdag 07/01, NPO 1) Nederlandse misdaadserie waarin agenten Eva van Dongen (Angela Schijf) en Floris Wolfs (Victor Reinier) zaken oplossen in en rond de hoofdstad van Limburg. Lees hier meer.
Close to Me (vrijdag 07/01, NPO 2)  Psychologische thrillerserie waarin Jo (Connie Nielsen) na een val van de trap hersenschade en geheugenverlies oploopt. Dan vraagt ze zich af of haar val wel een ongeluk was. Lees de recensie.
 
Nog lopende series dit weekend...
Dexter: New Blood (vrijdag 07/01, NPO 3) Harrison is op een feestje waar de boel uit de hand loopt, met alle gevolgen van dien. Angela bezoekt een politie-conventie in New York waar ze iemand uit Miami ontmoet. Lees de recensie.
Sisi (zaterdag 08/01, NPO 2) Duits kostuumdrama over het leven van Elisabeth in Beieren, die koningin van Oostenrijk zou worden. Na de twee afleveringen van vorig weekend volgt vandaag de derde aflevering. Bekijk de trailer.
Angela Black (zaterdag 08/01, NPO 3) Na de claims van Ed probeert Angela voor haar gezin te verbergen dat ze in shock is. Ze moet nu achterhalen wat er gebeurd is met Oliviers werkneemster Yuki Okubo.  Lees de recensie.
Pørni (zondag 09/01, NPO 2) Tragikomische serie uit Noorwegen over een vrouw die werkt voor de kinderbescherming, terwijl ze thuis ook de chaos van haar eigen gezin binnen de perken moet zien te houden. Lees de recensie.
The Spectacular (zondag 09/01, NPO 3) Nederlands-Ierse misdaadserie waarin een IRA-cel actief is in Limburg. Een rechercheteam onder leiding van Jeanine Maes (Hadewych Minis) moet de zaak onderzoeken. Lees de recensie.
 
Films dit weekend...
The Duchess (vrijdag 07/01, NPO 2)  Brits kostuumdrama over het veelbewogen leven van de eigenzinnige hertogin Georgiana Cavendish (Keira Knightley), die vastzit in een liefdeloos huwelijk met de hertog (Ralph Fiennes).
Dirty God (vrijdag 07/01, NPO 3) Engelstalig regiedebuut van Sacha Polak, over een jonge moeder die ooit ernstig verminkt werd door haar vriend. Actrice Vicky Knight liep ooit ernstige brandwonden op door een huisbrand.
Rundfunk: Jachterwacht (zaterdag 08/01, NPO 3) Filmversie van de met absurde sketches gevulde serie. Jachterwachter (Yannick van de Velde) runt een camping en krijgt daar bezoek van Ronnie (Tom van Kalmthout).
 
Nog lopende series na het weekend...
Dexter: New Blood (maandag 10/01, NPO 3) De relatie tussen Angela en Dexter is flink onder druk komen te staan. Dexter ontdekt een schokkend geheim over Kurt en Harrison laat weer zijn duistere kant zien. Lees de recensie.
Downton Abbey (maandag 10/01, NPO 2) Het Britse kostuumdrama over de familie Crawley en hun bedienden is weer dagelijks te zien op televisie. Alle seizoenen zijn nu tevens online te bekijken via NPO Plus. Lees hier meer.
Zina (dinsdag 11/01, NPO 3) Met veel humor gevulde dramaserie over de levens van vijf Marokkaans-Nederlandse vriendinnen die zich afspeelt ergens tussen de Marokkaanse cultuur en de Hollandse polderrealiteit. Bekijk de trailer.
Nood (dinsdag 11/01, NPO 1) 112-centralist Boudewijn krijgt een telefoontje van een 11-jarig meisje die zegt dat ze zich in de kast verschuilt voor een indringer. Het script voor deze aflevering werd geschreven door actrice Rifka Lodeizen.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief