Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Outlander: opnamen zesde seizoen van start

  •  
10-02-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Outlander
Het vijfde seizoen dat nu nog enkel te zien is bij Ziggo verschijnt volgende week ook op Netflix.
Het zesde seizoen van het drama Outlander is officieel in productie gegaan. Acteur Sam Heughan gaf een eerste foto vrij en liet verder ook weten dat iedereen op de set veilig is en beschermd wordt, en dat het vooral de Schotse sneeuw is die nog voor problemen zou kunnen zorgen. Daarnaast werd er een filmpje met een korte blik achter de schermen vrijgegeven. In het zesde seizoen van Outlander proberen Jamie (Heughan) en Claire (Caitriona Balfe) hun nieuwe thuis in het koloniale Amerika te beschermen tegen bedreigingen van zowel buiten als binnen. Het vijfde seizoen van de serie komt later deze maand (17 februari om precies te zijn) naar Netflix, maar is al geruime tijd te bekijken bij Ziggo. Wanneer het zesde seizoen op tv in première zal gaan is nog niet bekend.
https://twitter.com/Outlander_STARZ/status/1359163033310920712 https://twitter.com/SamHeughan/status/1359171750148341760
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief