Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Oogappels start 24 januari op NPO 1

  •  
17-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
75 keer bekeken
  •  
Oogappels
De serie over vier gezinnen met puberkinderen is vanaf vandaag ook wekelijks te volgen op NPO Start Plus.
Binnenkort kun je op NPO 1 kijken naar Oogappels, een Nederlandse dramaserie over vier gezinnen met kinderen in de puberteit. Alle kinderen zitten op dezelfde school, maar worden op hele verschillende manieren opgevoed. Iedereen gaat namelijk op zijn eigen manier om met sociale media, druk, drugs, merkkleding en seks. In de eerste aflevering bereiden Merel (Malou Gorter) en Erik (Ramsey Nasr) zich voor op de komst van zoon Chris. Op school wordt er gewerkt aan de musical en Dina (Maryam Hassouni) en Tim (Jeroen Spitzenberger) worden door de juf van hun zoon Max op het matje geroepen. De overige rollen zijn voor onder anderen Bracha van Doesburgh, Eva Van Der Gucht en Mike Libanon. De serie is afkomstig van de makers van Divorce en Gooische Vrouwen.
Het eerste seizoen van Oogappels (tien afleveringen) is vanaf 24 januari te zien op NPO 1 en wordt vanaf vandaag ook wekelijks beschikbaar gesteld op NPO Start Plus.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief