Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

One Day at a Time S03 heeft datum

  •  
14-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
One Day At a Time S02 Poster
Het derde seizoen van de Latijns-Amerikaanse sitcom wordt in februari toegevoegd op Netflix.
One Day at a Time draait om de familie Alvarez: Penelope (Justina Machado) probeert als alleenstaande moeder te zorgen voor zoon Alex (Marcel Ruiz) en dochter Elena (Isabella Gomez) en krijgt daarbij hulp van haar Cubaanse moeder Lydia (Rita Moreno). In het derde seizoen zullen ook acteurs Todd Grinnell en Stephen Toblowsky opnieuw te zien zijn. Daarnaast is er ook een gastrolletje weggelegd voor Gloria Calderon Kellett, één van de bedenkers en showrunners van de serie. Zij zal gestalte geven aan Nicole, een potentiële nieuwe liefde voor Victor (James Martinez). Calderon Kellett zal tevens de laatste twee afleveringen van het seizoen zelf regisseren. Eerder onthulden de makers dat ook zangeres Gloria Estefan een gastrol krijgt in het nieuwe seizoen.
Het derde seizoen van One Day at a Time verschijnt 8 februari op Netflix. Bekijk hieronder de aankondiging, met daarin de eerdere Twitter-reacties van de fans.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief