Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Netflix maakt een einde aan The Good Cop

  •  
14-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
771 keer bekeken
  •  
The Good Cop
De komische politieserie met Josh Groban en Tony Danza zal niet terugkeren voor een tweede seizoen.
De Netflix-serie The Good Cop werd bedacht door de twee scenaristen achter Monk, en hanteerde dezelfde speelse toon als die eerdere serie met Tony Shalhoub als neurotische detective. Netflix wilde met The Good Cop een politieserie introduceren die geschikt was voor de hele familie, maar de show trok uiteindelijk te weinig kijkers. Zanger Josh Groban geeft in The Good Cop gestalte aan Tony, een goudeerlijke agent die alles volgens het boekje doet. Tony Danza (Taxi, Who's The Boss) speelt zijn vader, een voormalig agent die zich juist nooit iets van de regels aantrok. Wanneer Tony zijn vader noodgedwongen in huis moet nemen, kan deze het niet laten om zijn zoon van (ongewenst) advies te voorzien. De serie had bijrollen voor Isiah Whitlock ( The Wire ) en Monica Barbaro ( Unreal ).
De eerste reeks van The Good Cop, dat werd gebaseerd op een gelijknamige serie uit Israël, is nu te zien op Netflix. Lees ook de recensie van de eerste twee afleveringen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief