Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Mr. Mercedes: teaser voor tweede seizoen

  •  
05-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Mr. Mercedes
Het eerste seizoen van de op een boek van Stephen King gebaseerde tv-serie is bij ons te zien op Videoland.
Mr. Mercedes is gebaseerd op de boeken die Stephen King schreef over detective Bill Hodges, in de serie gespeeld door acteur Brendan Gleeson. Het eerste seizoen was een verfilming van het eerste boek en draaide om een gevaarlijk psychologisch spel tussen de gepensioneerde Hodges en de jonge moordenaar Brady Hartsfield (Harry Treadaway, Victor Frankenstein in Penny Dreadful). Het tweede seizoen wordt een verfilming van het derde en laatste boek uit de trilogie van King, getiteld End of Watch. Die keuze heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat Hartsfield ontbreekt in het tweede boek. In de nieuwe tv-reeks lijkt de moordenaar verantwoordelijk te zijn voor een aantal mysterieuze sterfgevallen in een ziekenhuis. Jack Huston (de man met het halve gezicht in Boardwalk Empire) wordt straks geïntroduceerd als doktor Felix Babineau.
Het tweede seizoen van Mr Mercedes start in augustus in Amerika. Onder de teaser kun je ook nog een kort filmpje achter de schermen bij het tweede seizoen bekijken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief