Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Mistresses is vanaf 20 mei te zien bij Videoland

  •  
30-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Mistresses
De dramaserie van K.J. Steinberg (Gossip Girl, This Is Us) werd eerder aangekondigd door Ziggo.
Mistresses speelt zich af in een wereld waarin vrienden de traditionele rol van familie hebben overgenomen. De serie volgt het lief en leed van vier vriendinnen van in de dertig, die elkaar op de universiteit leerden kennen. Sindsdien zijn hun levens erg verschillend verlopen. De hoofdrollen zijn voor Alyssa Milano (Charmed), Yunjin Kim (Lost), Rochelle Aytes (The Forgotten) en Jes Macallan (Legends of Tomorrow), hoewel Milano (nu ook op Netflix te zien in het controversiële Insatiable ) de serie na het tweede seizoen besloot te verlaten, omdat de productie toen naar Canada verhuisde. Jennifer Esposito (Spin City) is vervolgens de cast komen versterken. Mistresses werd bedacht door K.J. Steinberg, die eerder werkte aan Gossip Girl en momenteel schrijft voor This Is Us.
Mistresses maakte destijds vier seizoenen vol op zender ABC. Vanaf 20 mei zijn alle afleveringen (52 in totaal) bij ons te zien bij Ziggo Movies & Series en bij Videoland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief