Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Marlon komt 14 juni naar Netflix

  •  
06-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
61 keer bekeken
  •  
Marlon
Na Champions verschijnt er in Nederland nog een andere komische serie van NBC als Netflix Original.
Vanaf 14 juni kun je op Netflix kijken naar alle afleveringen van de sitcom Marlon met Marlon Wayans. In Amerika was het eerste seizoen (tien afleveringen) vorig jaar op tv te zien. Op 14 juni begint in Amerika het tweede seizoen van Marlon, dus mogelijk zijn ook de nieuwe afleveringen vervolgens zo goed als gelijktijdig bij ons te zien. In de serie Marlon moet de net gescheiden Marlon Wayne (Wayans) wennen aan het feit dat de moeder van zijn kinderen weer nieuwe mannen begint te daten. Wayans was begin jaren negentig met zijn broers te zien in In Living Color en kreeg niet veel later ook een eigen sitcom (The Wayans Bros) met broer Shawn. Eerder maakte hij al de film Naked voor Netflix en ook zijn nieuwe stand up-special Wake-ish is daar te zien.
Marlon is de tweede sitcom van NBC die deze maand in Nederland naar Netflix komt. Op 12 juni verschijnt ook nog Champions met Anders Holm (Workaholics).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief