Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Manhunt komt in mei naar de NPO

  •  
22-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Manhunt
De waargebeurde misdaadserie draait om de moord op de Franse studente Amélie Delagrange.
Op 19 augustus 2004 wordt in West-Londen een jonge vrouw dodelijk gewond aangetroffen. Het blijkt te gaan om de 22-jarige Franse studente Amélie Delagrange. Hoofdinspecteur Colin Sutton (Martin Clunes uit Men Behaving Badly) leidt het politie-onderzoek. Omdat van dader en motief elk spoor ontbreken, zet Sutton alle middelen in die hij tot zijn beschikking heeft. Al snel wordt vastgesteld dat Delagrange mogelijk om het leven is gebracht door dezelfde persoon die een jaar eerder de 19-jarige Marsha McDonnell vermoordde. Manhunt is gebaseerd op de memoires van de echte Colin Sutton. Het script werd geschreven door Ed Whitmore (Silent Witness). Zender ITV heeft ook al een tweede seizoen aangekondigd, dat in de loop van 2020 op televisie in première moet gaan.
Het eerste seizoen van Manhunt (drie afleveringen) is vanaf 11 mei in zijn geheel te bekijken op NPO Start Plus. De serie is dan tevens elke week te volgen op NPO 2.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief