Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Maestro: Leonard Bernstein-film met Bradley Cooper heeft datum op Netflix

  •  
15-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1555 keer bekeken
  •  
DSC03968bw_rt

© Jason McDonald / Netflix

Na het succes van A Star Is Born komt Bradley Cooper met een tweede film als regisseur, waarin hij als acteur te zien is samen met Carey Mulligan.

Het biografische drama Maestro, over het leven van componist en dirigent Leonard Bernstein, is vanaf 20 december te zien op Netflix. De film richt zich op de relatie tussen Bernstein en zijn vrouw Felicia Montealegre. Het koppel wordt gespeeld door Bradley Cooper (American Sniper) en Carey Mulligan (Promising Young Woman). Verder zijn er bijrollen voor Maya Hawke (Stranger Things) als Bernsteins dochter Jamie en Sarah Silverman (I Smile Back) als zijn zus Shirley en is ook Matt Bomer (White Collar) te zien. Cooper tekende ook voor de regie en het script, waarmee Maestro na A Star Is Born zijn tweede klus is als schrijver-acteur-regisseur. Eerder werden Martin Scorsese en Steven Spielberg (die met West Side Story een remake maakte van een van Bernsteins bekendste films) genoemd als mogelijke regisseurs, maar zij zijn nu betrokken als producenten.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief