Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Lucy Davis krijgt rol in Sabrina-serie van Netflix

  •  
19-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
Lucy Davis Wonder Woman
Lucy Davis (The Office, Wonder Woman) is gecast als Hilda in de nieuwe incarnatie van Sabrina the Teenage Witch.
In de komende Netflix-serie wordt Sabrina opgevoed door haar tantes Hilda en Zelda. Hilda is de moederlijke van de twee, hoewel er onder haar warme gevoel voor humor ook een donkere kant verborgen zit. Haar personage werd in de vorige tv-verfilming van Sabrina (een sitcom van ABC / The WB) gespeeld door Caroline Rhea. Wie straks tante Zelda gaat spelen is nog niet bekend. Davis voegt zich bij een cast die al bestond uit Kiernan Shipka als Sabrina, Jaz Sinclair als Rosalind Walker en Michelle Gomez als Mary Wardell. De actrice is vooral bekend als Dawn Tinsley (zeg maar de Britse Pam Beesly) in de originele versie van The Office. Onlangs was ze te zien als secretaresse Etta Candy (foto) in de Wonder Woman -film en daarnaast had ze ook rolletjes in Shaun of the Dead (nu op Netflix) en de Comedy Central-serie Better Things.
Volgens Netflix wordt de nieuwe Sabrina-serie in de stijl van Rosemary's Baby en The Exorcist. De streamingdienst heeft twintig afleveringen in bestelling staan.
 
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief