Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

London Kills: Britse politieserie gaat in september van start op BBC First

  •  
10-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
18398 keer bekeken
  •  
p16592339_b_v13_aa

© Acorn TV

In de eerste aflevering van het misdaaddrama onderzoeken DI  David Bradford (Hugo Speer) en zijn team de dood van de zoon van een prominent parlementslid.

Het Britse politiedrama London Kills is binnenkort te zien op BBC First: de eerste twee (van de drie) seizoenen zijn door de zender aangekondigd. De misdaadserie draait om een speciaal team van de Londense recherche dat zich specialiseert in moordzaken. Het team wordt geleid door de ervaren David Bradford (Hugo Speer), wiens beoordelingsvermogen plots in twijfel wordt getrokken na de recente verdwijning van zijn vrouw, en bestaat verder nog uit de ambitieuze rechercheur Vivienne Cole (Sharon Small), de doorgewinterde rechercheur Rob Brady (Bailey Patrick) en de onervaren rechercheur in opleiding Billie Fitzgerald (Tori Allen-Martin). In de eerste aflevering van de serie onderzoeken ze de dood van de zoon van een prominent parlementslid. London Kills werd bedacht door Paul Marquess, bekend van onder meer Suspects en Hope Street.

London Kills is vanaf vrijdag 8 september te zien op BBC First.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief