Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Koppensnellers vanaf 3 april te zien bij de NPO

  •  
26-03-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Koppensnellers
Een nieuwe komische dramaserie met Lineke Rijxman over dubieuze journalistiek en familievetes.
De serie Koppensnellers, niet te verwarren met de Talpa-versie van Kopspijkers, komt begin volgende maand naar de NPO. Het komische drama volgt de harde zakenvrouw Dana Woerdenbagh (Lineke Rijxman), die vrede wil sluiten met haar rancuneuze zoon Lucas (Tim Linde). Daarnaast probeert ze op slinkse wijze de leiding te krijgen over een ingedutte kwaliteitskrant. Ze doet er alles aan om de winstcijfers op te krikken, ook als daar wat journalistieke waardes voor moeten sneuvelen. Terwijl de hele redactie zich tegen haar keert, blijkt ook haar zoon niets van haar te willen weten. Koppensnellers heeft verder nog rollen voor onder anderen Jack Wouterse, Rosa van Leeuwen en Nazmiye Oral. De serie is een productie van NL Film en het theatergezelschap Mugmetdegoudentand.
Het hele seizoen van Koppensnellers is vanaf 3 april te zien op NPO Plus (voorheen NPO Start Plus). De serie is vanaf dan ook wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start.
Foto credit: AVROTROS
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief