Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: Top Boy, Windfall, Manhunt en nog veel meer

  •  
17-03-2022
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
57 keer bekeken
  •  
Top Boy S02
Verder kun je vanaf donderdag op Netflix kijken naar het Slowaakse oorlogsdrama The Auschwitz Report.
Top Boy S02 (vrijdag 18/03, Netflix) Britse misdaadserie over twee drugsdealers in een wijk in het noorden van Londen, die plannen smeden om met investeerders uit te breiden maar ook op grotere problemen stuiten. Bekijk de trailer.
Windfall (vrijdag 18/03, Netflix) Eigenzinnige misdaadthriller van de scenarist van Se7en , over een vreemd psychologisch spelletje tussen een rijk stel (Jesse Plemons en Lily Collins) en een inbreker (Jason Segel). Lees de recensie.
Black Crab (vrijdag 18/03, Netflix) Post-apocalyptische oorlogsfilm uit Zweden, over zes soldaten (met Noomi Rapace uit de Millennium -films) die op een missie worden gestuurd in de inmiddels bevroren archipel. Bekijk de trailer.
Eternally Confused and Eager for Love (vrijdag 18/03, Netflix) Komische serie uit India over een onhandige twintiger die zoekt naar een vriendin en ondertussen begeleid (en misleid) wordt door een brutale denkbeeldige tovenaar.
Alessandro Cattelan: One Simple Question (vrijdag 18/03, Netflix) Praatprogramma uit Italië waarin Alessandro Cattelan in gesprek gaat met beroemde mensen, zoals ex-voetballer Robert Baggio en filmmaker Paolo Sorrentino.
Human Resources (vrijdag 18/03, Netflix) Spin-off van de animatieserie Big Mouth , waarin we de hormoonmonsters, lovebugs en alle andere vreemde wezens die pubers beïnvloeden weer aan het werk zien. Lees de recensie.
Standing Up (vrijdag 18/03, Netflix) Komische dramaserie uit Frankrijk over vier vrienden die allerlei baantjes aannemen terwijl ze door proberen te breken als stand-up comedians, en heel veel riskeren in hun jacht op (virale) roem.
Light the Night S03 (vrijdag 18/03, Netflix) Mysterieuze misdaadserie uit Taiwan over een aantal vrouwen die in de jaren tachtig werken in een ongure nachtclub in Taipei. Ze krijgen te maken met liefde, jaloezie en gebroken harten.
Cracow Monsters (vrijdag 18/03, Netflix) Horrorserie uit Polen over een jonge vrouw die zich aansluit bij een professor en zijn studenten, die paranormale activiteiten onderzoeken en gezamenlijk vechten tegen demonische monsters.
Young, Famous & African (vrijdag 18/03, Netflix) Zuid-Afrikaanse realityserie waarin een aantal rijke beroemdheden gevolgd worden. We zien hoe ze in Johannesburg werken, ontspannen, flirten en met elkaar ruziën. Lees de recensie.
Is It Cake? (vrijdag 18/03, Netflix) Spelshow waarin culinaire kunstenaars niet met chocola maar met cake replica’s moeten maken van voorwerpen als handtassen en naaimachines. De bakwedstrijd is gebaseerd op een bekende meme.
Without Saying Goodbye (vrijdag 18/03, Netflix) Romantische komediefilm uit Peru over een jonge en ambitieuze zakenman en een gepassioneerde backpacker die elkaar toevallig tegen het lijf lopen in de stad Cuzco. Lees de recensie.
Animal S02 (vrijdag 18/03, Netflix) Natuurserie over de meest indrukwekkende dieren op de aarde. We zien hoe deze beesten leren te (over)leven, waarbij zowel ontroerende als grappige momenten met de camera worden vastgelegd.
Deep Water (vrijdag 18/03, Amazon Prime Video) Erotische thrillerfilm van Adrian Lyne ( Fatal Attraction ), over een erg wantrouwend koppel (Ben Affleck en Ana de Armas) dat een enorm gevaarlijk spel speelt. Bekijk de trailer.
Master (vrijdag 18/03, Amazon Prime Video) Horrorfilm met Regina Hall, over een aantal zwarte vrouwen op een voornamelijk witte universiteit in Engeland. Ze ervaren hele vreemde dingen op de school die misschien vervloekt is.
Cheaper by the Dozen (vrijdag 18/03, Disney+) Na versies uit 1950 en 2003 is dit de derde incarnatie van de komische familiefilm over een gezin in New Jersey met talloze kinderen. Er zijn rollen voor Gabrielle Union en Zach Braff.
WeCrashed (vrijdag 18/03, Apple TV+) Dramaserie van Gene Stupinsky ( The Office ) over  de opkomst en ondergang van de start-up WeWork. De hoofdrollen zijn voor Oscarwinnaars Jared Leto en Anne Hathaway. Bekijk de trailer.
Twenty Five Twenty One (zaterdag 19/03, Netflix) Romantische dramaserie uit Korea over de relatie tussen een jonge schermster die grote dromen koestert en een enorm hardwerkende man die zijn leven weer opnieuw op wil bouwen.
Forecasting Love and Weather (zaterdag 19/03, Netflix) Romantische komedieserie uit Korea over een ijverige weervrouw en haar collega, voor wie de liefde al net zo moeilijk te voorspellen blijkt als de regen en zonneschijn.
Manhunt: Nightstalker (zaterdag 19/03, NPO 2) Waargebeurde Britse dramaserie waarin inspecteur Colin Sutton (Martin Clunes) ditmaal wordt ingeschakeld om in Londen jacht te maken op een serieverkrachter. Lees de recensie.
In Good Hands (maandag 21/03, Netflix) Tragikomische film uit Turkije over een vrouw die te horen krijgt dat ze een terminale ziekte heeft, terwijl ze als alleenstaande moeder zorgt voor haar zoontje en een nieuwe man ontmoet.
Saving Hope (maandag 21/03, Videoland) Canadees ziekenhuisdrama in de stijl van Grey’s Anatomy met een bovennatuurlijke twist: een vrouwelijke chirurg probeert haar in een coma belande man, die als geest ronddwaalt, te redden.
Father Brown S09 (maandag 21/03, BBC First) Misdaadserie die zich afspeelt op het Britse platteland en een rooms-katholieke priester (Mark Williams) volgt die de politie helpt met het oplossen van lokale misdrijven. Bekijk de trailer.
Jeff Foxworthy: The Good Old Days (dinsdag 22/03, Netflix) In zijn Netflix-special blikt de uit het zuidelijke Georgia afkomstige komiek Jeff Foxworthy terug op zijn jongere jaren, met ook verhalen over de Blue Collar Comedy Tour.
The Principles of Pleasure (dinsdag 22/03, Netflix) Documentaireserie waarin de moderne wetenschap wordt losgelaten op de beleving van vrouwelijk genot tijdens seks, en tevens een aantal hardnekkige mythes worden ontkracht.
Liberty (dinsdag 22/03, Ziggo Movies & Series) Misdaaddrama over een aantal mensen uit Denemarken die in Afrika aan de slag gaan als verplegers. Met Sofie Gråbøl ( The Killing ) en Connie Nielsen ( Close to Me ). Bekijk de trailer.
Sister Boniface Mysteries (maandag 21/03, BBC First) Spin-off van het op zondag weer op BBC First hervatte Father Brown , over een op een scooter rondrijdende non (Lorna Watson) die de lokale politie meehelpt. Bekijk de trailer.
Parallels (woensdag 23/03, Disney+) Mysterieuze coming-of-age-serie uit Frankrijk waarin vier jonge vrienden die bij de Zwitserse grens wonen door toedoen van een experiment plots naar parallelle werelden worden gekatapulteerd.
The Auschwitz Report (donderdag 24/03, Netflix) Waargebeurde dramafilm waarin twee Slowaakse joden in 1942 in een concentratiekamp belanden, maar twee jaar later weer weten te ontsnappen en richting de bergen vluchten.
Thirty-Nine (donderdag 24/03, Netflix) Romantische dramaserie uit Korea over drie goede vriendinnen die elkaar door dik en dun steunen. Vlak voor hun veertigste verjaardag delen ze samen problemen in het leven en in de liefde.
Love Like the Falling Petals (donderdag 24/03, Netflix) Japanse dramafilm over de relatie tussen een ambitieuze fotograaf en een energieke haarstylist. Hun toekomst lijkt veelbelovend maar een speling van het lot verandert alles.
The Salisbury Poisonings (donderdag 24/03, NPO Plus) Op feiten gebaseerde dramaserie over de vergiftiging van de Rus Sergei Skripal en zijn dochter, die in een park in Salisbury in Engeland werden gevonden. Bekijk de trailer.
Furia (donderdag 24/03, NPO Plus) Noorse thrillerserie waarin een voormalig agent (Pål Sverre Hagen) betrokken raakt bij een zaak rond een extreemrechtse groep die geïnfiltreerd is door een lokale undercover. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief