Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: The Comey Rule, The Right Stuff, Fargo en veel meer

  •  
08-10-2020
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
The Comey Rule
Daarnaast kun je vanaf vandaag op Netflix kijken naar de opvolger van The Haunting of Hill House.
The Haunting of Bly Manor (vrijdag 09/10, Netflix) De opvolger van The Haunting of Hill House speelt zich af in een landhuis in Engeland, waar een jonge Amerikaanse vrouw aan de slag gaat als kinderoppas. Lees de recensie.
Deaf U (vrijdag 09/10, Netflix) Realityshow over doven en slechthorenden die lessen volgen aan de Gallaudet University in Washington. Ze delen persoonlijke verhalen en vertellen hoe hun levens er daar uitzien. Lees de recensie.
Ginny Weds Sunny (vrijdag 09/10, Netflix) Bollywood-film over een man die erg graag wil trouwen, maar door iedereen wordt afgewezen. Hij probeert een oude vlam terug te winnen en krijgt onverwachte hulp van diens moeder.
The Forty-Year-Old Version (vrijdag 09/10, Netflix) Dramafilm over een worstelende toneelschrijfster uit New York die op haar veertigste nog niet is doorgebroken en het eens besluit te proberen als hiphop-artiest. Lees de recensie.
The Loudest Voice (vrijdag 09/10, NPO Plus) Miniserie over de opkomst en ondergang van Roger Ailes (gespeeld door een bijna onherkenbare Russell Crowe), het grote brein achter het conservatieve Fox News. Lees de recensie.
Loveless (vrijdag 09/10, NPO 2) Russische dramafilm over een koppel dat non-stop met elkaar in de clinch ligt. In de laatste fase van hun slopende scheiding krijgen ze ook nog te maken met de verdwijning van hun kind. Lees de recensie.
The Comey Rule (vrijdag 09/10, Videoland) Tweedelige miniserie die zich afspeelt voor en na de presidentsverkiezingen van 2016, over FBI-baas James Comey (Jeff Daniels) en Donald Trump (Brendan Gleeson). Bekijk de trailer.
Liar (vrijdag 09/10, Videoland) Psychologische thrillerserie van de makers van The Missing waarin een succesvol chirurg (Ioan Gruffudd) door een lerares (Joanne Froggatt) beschuldigd wordt van verkrachting. Lees de recensie.
The Right Stuff (vrijdag 09/10, Disney+) Na de speelfilm uit 1983 werd het boek van auteur Tom Wolfe door Disney bewerkt tot tv-serie. Acteur Patrick J. Adams (beter bekend als Mike Ross in Suits) speelt een van de astronauten.
Bad Boys for Life (zaterdag 10/10, Netflix) Recente actiefilm van de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah, waarin agenten Marin Lawrence en Will Smith het nu opnemen tegen een Mexicaans kartel. Bekijk de trailer.
Stranger S02 (zondag 11/10, Netflix) Koreaanse misdaadserie over een openbaar aanklager met weinig inlevingsvermogen en een pittige vrouwelijke detective, die tijdens een onderzoek naar een moord stuiten op politieke corruptie.
Fargo S04 (zondag 11/10, Videoland) Eerste drie afleveringen van het vierde seizoen van de zwartkomische misdaadserie en daarna elke week een nieuwe. De vorige drie seizoenen zijn dan ook te zien op Videoland. Bekijk de trailer.
Scandalous (maandag 12/10, Netflix) Documentaire over de beruchte tabloid The National Enquirer, waarbij ex-werknemers terugkijken op de vele controverses en ook een kijkje achter de schermen geven bij hun grootste primeurs.
Between Us (maandag 12/10, NPO 3) Komisch relatiedrama uit Scandinavië waarin de levens van twee stelletjes centraal staan. De vrouwen uit beide koppels richten gezamenlijk een start-up bedrijfje op. Lees de recensie.
The Cabin with Bert Kreischer (dinsdag 13/10, Netflix) Stand-up comedian Bert Kreischer trekt de natuur in om tot rust te komen en probeert samen met een aantal collega’s (en Caitlyn Jenner) zijn lichaam, geest en ziel te reinigen.
Welcome to the Blumhouse (dinsdag 13/10, Amazon) Na The Lie en Black Box van vorige week nu opnieuw twee horrorfilms (Nocturne en Evil Eye) van producent Jason Blum waarin familiebanden getest worden. Bekijk de trailer.
Blackpink: Light Up the Sky (woensdag 14/10, Netflix) Documentaire over de leden van de Koreaanse meidengroep Blackpink. Ze vertellen hun persoonlijke verhaal en beschrijven alle beproevingen waar ze mee te maken kregen.
The Three Deaths of Marisela Escobedo (woensdag 14/10, Netflix) Documentaire over een Mexicaanse moeder die nadat het rechtssysteem faalt er alles aan doet om de moordenaar van haar dochter alsnog achter tralies te krijgen.
Social Distance (donderdag 15/10, Netflix) In isolatie gefilmde segmenten over het streven naar onderlinge verbondenheid, met bijdragen van acteurs als Danielle Brooks (Orange Is the New Black) en Mike Colter (Luke Cage).
Wanted S03 (donderdag 15/10, Netflix) Australische thrillerserie over twee vrouwen die op een dag getuige zijn van een carjacking met fatale afloop en gedwongen worden om samen te vluchten voor de politie. Bekijk de trailer.
A Babysitter’s Guide to Monster Hunting (donderdag 15/10, Netflix) Avonturenfilm over een scholier die met Halloween moet babysitten, maar plotseling wordt gerekruteerd door een clubje van monsterjagers. Bekijk de trailer.
Rooting for Roona (donderdag 15/10, Netflix) Nadat haar foto viraal gaat krijgt een op het platteland van India geboren kind met een groot waterhoofd de kans op een operatie. In deze documentaire volgen we moeder en dochter.
Gevoel voor Tumor (donderdag 15/10, Videoland) Tragikomische serie uit België over een 25-jarige student geneeskunde die in een emotionele achtbaan belandt wanneer er een tumor bij hem wordt ontdekt. Lees de recensie.
Lieve Mama (donderdag 15/10, Videoland) Zesdelige tv-bewerking van het boek van Esther Verhoef, waarin een welgestelde moeder (Rifka Lodeizen) na een inbraak in haar huis in een nachtmerrie terechtkomt. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief