Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: My Name, You, Grace, The Trip, Deep Shit en meer

  •  
14-10-2021
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
My Name
Verder verschijnen op woensdag de eerste twee seizoenen van Atlanta met Donald Glover op Disney+.
You S03 (vrijdag 15/10, Netflix) Psychologisch thrillerdrama waarin Joe (Penn Badgley) en Love (Victoria Pedretti) nu ouders zijn geworden. Een saai en burgerlijk leven leiden wil het stel echter niet echt lukken. Bekijk de trailer.
My Name (vrijdag 15/10, Netflix) Koreaanse thrillerserie waarin een vrouw voor een grote misdaadbaas het politieapparaat infiltreert, zodat ze uiteindelijk keihard wraak kan nemen op de agent die haar vader om het leven bracht.
Little Things S04 (vrijdag 15/10, Netflix) Romantische dramaserie uit India over een stel dat woonachtig is in Mumbai. De twintigers worstelen met de ups en downs van werk, het zoeken naar eigen identiteit en de moderne wereld.
De Slag om de Schelde (vrijdag 15/10, Netflix) Na een ingekort verblijf in de bioscoop komt de oorlogsfilm van Matthijs van Heijningen Jr., over een gevecht in het Zeeuwse Walcheren, nu al vrij snel naar Netflix. Bekijk de trailer.
The Trip (vrijdag 15/10, Netflix) Komische horrorfilm uit Noorwegen waarin een echtpaar (met Noomi Rapace) elkaar tijdens een uitje in de bossen probeert te vermoorden, totdat een andere bedreiging opduikt. Bekijk de trailer.
The Four of Us (vrijdag 15/10, Netflix) Komische film uit Duitsland waarin een experiment met partnerruil een lelijke wending krijgt. Vier vrienden moeten in een afgelegen strandhuis de waarheid en de gevolgen onder ogen zien.
Poldark S05 (vrijdag 15/10, NPO 2)  Brits kostuumdrama dat zich afspeelt in de 18e eeuw. Aan de start van de vijfde en laatste reeks reist Ross Poldark (Aidan Tuner) naar Londen om een oude vriend te helpen. Lees de recensie.
I Know What You Did Last Summer (vrijdag 15/10, Amazon Prime Video) Thrillerserie waarin tieners een dodelijk ongeluk veroorzaken. Een jaar later worden ze gestalkt door een mysterieuze moordenaar. Lees de recensie.
The Velvet Underground (vrijdag 15/10, Apple TV+) Documentaire over de rockband uit New York, met interviews en nooit vertoonde beelden van achter de schermen. De film werd geregisseerd door Todd Haynes (Carol).
Misfit: De Serie (zaterdag 16/10, Netflix) Achtdelige jeugdserie gebaseerd op de filmreeks. Deze keer repeteren de misfits voor een musical, terwijl het schoolhoofd (Georgina Verbaan) deze show wil verbieden. Bekijk de trailer.
Grace (zaterdag 16/10, NPO 2) Britse misdaadserie met John Simm als de vrij onorthodoxe rechercheur Roy Grace, die de verdwijning van een projectontwikkelaar onderzoekt. Ook in zijn geheel op NPO Plus. Bekijk de trailer.
Ali Bouali (zaterdag 16/10, Videoland) Vierdelige documentaire over het leven van Ali B. die onder meer vertelt over zijn door geweld en verslaving gekenmerkte jeugd, zijn roots en zijn carrière op televisie. Bekijk de trailer.
Deep Shit (zondag 17/10, NPO 3) Komische misdaadserie over twee verveelde vrouwen (Jennifer Hoffman en Fockeline Ouwerkerk) die genoeg hebben van hun saaie gezinslevens en het criminele pad opgaan. Lees hier meer.
Motherland: Fort Salem S02 (zondag 17/10, Amazon Prime Video) Bovennatuurlijke serie die zich afspeelt in een wereld waarin heksen echt bestaan en inmiddels getraind worden door het Amerikaanse leger. Bekijk de trailer.
Succession S03 (maandag 18/10, Ziggo Movies & Series XL) Zwartkomische dramaserie van HBO over een Rupert Murdoch-achtige mediamagnaat (Brian Cox) en zijn kinderen die hem moeten opvolgen. Bekijk de trailer.
In For A Murder (dinsdag 19/10, Netflix) Komische misdaadfilm uit Polen over een vrouw die als fan van detectiveverhalen een moord in een klein stadje onderzoekt, en daarbij allerlei geheimen van de inwoners achterhaalt.
Theo Von: Regular People (dinsdag 19/10, Netflix) Na No Offense brengt Theo Von nu een tweede stand-up-special naar Netflix. Daarin deelt de komiek en podcaster zijn verhalen over de ‘normale’ mensen in zijn woonplaats.
Night Teeth (woensdag 20/10, Netflix) Horrorfilm waarin een jonge chauffeur twee vrouwen oppikt die van plan zijn een nacht te gaan stappen. Wanneer de vrouwen hun ware aard tonen krijgt hij echter de schrik van zijn leven.
Stuck Together (woensdag 20/10, Netflix) Komische film uit Frankrijk die zich afspeelt in Parijs ten tijde van de pandemie. De excentrieke bewoners van een flatgebouw moeten zich aanpassen aan de nieuwe omstandigheden.
Found (woensdag 20/10, Netflix) Documentaire waarin drie Amerikaanse tieners die werden geadopteerd na een DNA-test ontdekken dat ze familie zijn van elkaar. Ze reizen daarna naar China om daar hun echte ouders te zoeken.
American Horror Story: Double Feature (woensdag 20/10, Disney+) Het tiende seizoen van de horrorserie bevat twee verhalen, waarvan de eerste plaatsvindt bij de zee en de tweede plaatsvindt in de woestijn. Bekijk de trailer.
Atlanta (woensdag 20/10, Disney+) Komische dramaserie van en met Donald Glover. Hij speelt een schoolverlater die zich opwerpt als de manager van zijn rappende neef. De eerste twee seizoenen zijn te zien. Lees de recensie.
Pagan Peak (woensdag 20/10, Disney+) Duitse misdaadserie waarin men een lijk vindt op een bergpas in de Alpen, nabij de grens tussen Duitsland en Oostenrijk. Twee detectives gaan samen op onderzoek uit. Bekijk de trailer.
White House Farm (woensdag 20/10, Disney+) Waargebeurde Britse misdaadserie over een meervoudige moord op een boerderij in Essex. Mark Addy en Stephen Graham spelen de twee rechercheurs van dienst. Lees de recensie.
Fauci (woensdag 20/10, Disney+) Documentaire over immunoloog Anthony Fauci, zeg maar de Amerikaanse Diederik Gommers, die met zijn advies en tv-optredens tijdens de pandemie onverwacht uitgroeide tot cultureel icoon.
Studio Tarara (woensdag 20/10, Disney+) Tragikomische serie uit Vlaanderen over de gang van zaken achter de schermen bij een fictieve sketchshow. Als er iemand van het dak van de studio valt komt de politie de cast bevragen.
Der Uberlaufer (woensdag 20/10, Disney+) Drie uur durende oorlogsfilm uit Duitsland over een jonge soldaat die in 1944 steeds meer vraagtekens zet bij zijn motieven en twijfelt of wat hij doet wel het beste is voor zijn vaderland.
Flip a Coin (donderdag 21/10, Netflix) Documentaireserie waarin de leden van de Japanse rockband One Ok Rock niet kunnen toeren, en daarom aan de slag gaan met voorbereidingen op een groots online optreden voor hun fans.
Sex, Love & Goop (donderdag 21/10, Netflix) Lifestyleprogramma van Gwyneth Paltrow die, samen met een team van experts, met koppels in gesprek gaat over hun obstakels op het gebied van seks en intimiteit. Bekijk de trailer.
Insiders (donderdag 21/10, Netflix) Spaanse realityshow waarin twaalf mensen denken dat ze in de laatste castingronde van een televisieprogramma zitten. In werkelijkheid worden ze al gefilmd en maken ze kans op 100.000 euro.
Life’s a Glitch with Julien Bam (donderdag 21/10, Netflix) Duitse komedieserie over een beroemde influencer die met zijn sidekick per ongeluk in een parallelle dimensie belandt en een manier zoekt om weer thuis te komen.
Komi Can’t Communicate (donderdag 21/10, Netflix) Japanse animatieserie gebaseerd op een mangastrip, waarin Tadano zijn extreem verlegen klasgenote Komi helpt met haar doel om bevriend te raken met honderd mensen.
Mr. Mayor (donderdag 21/10, Amazon Prime Video) Komische serie van de makers van 30 Rock en Unbreakable Kimmy Schmidt, waarin een zakenman (Ted Danson) burgemeester van Los Angeles wordt. Bekijk de trailer.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief