Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips voor het weekend: Between Us, Vis a Vis en The Umbrella Academy

  •  
30-07-2020
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
The Umbrella Academy S02
Op maandag verschijnt Station 19 bij Videoland en op donderdag komt The Rain ten einde op Netflix.
The Umbrella Academy S02 (vrijdag 31/07, Netflix) De geadopteerde supermensen zijn in dit tweede seizoen in de jaren zestig beland, waar ze opnieuw het einde van de wereld moeten zien tegen te houden. Bekijk de trailer.
Vis a Vis: El Oasis (vrijdag 31/07, Netflix) Slotseizoen van het Spaanse gevangenisdrama, waarin Macarena en Zulema weer op vrije voeten zijn en een plan smeden om een beruchte drugsbaron te beroven. Lees de recensie.
Get Even (vrijdag 31/07, Netflix) Tienerdrama van de BBC waarin een groep jonge vrouwen de pesterijen op hun school aan het licht willen brengen, maar plots een moord in de schoenen krijgen geschoven. Bekijk de trailer.
Sugar Rush S03 (vrijdag 31/07, Netflix) Competitieve realityshow waarin teams het in een aantal rondes tegen elkaar opnemen en door een jury beoordeeld worden. Ze moeten daarbij allerlei zoete lekkernijen klaarmaken.
Seriously Single (vrijdag 31/07, Netflix) Komische film uit Zuid-Afrika, over twee goede vriendinnen die veel van elkaar verschillen: de een omarmt haar leven als vrijgezel, terwijl de ander juist snakt naar een vaste relatie.
Between Us (vrijdag 31/07, NPO Plus) Komisch relatiedrama uit Scandinavië waarin de levens van twee stelletjes centraal staan. De vrouwen uit beide koppels richten gezamenlijk een start-up bedrijfje op. Bekijk de trailer.
God’s Own Country (vrijdag 31/07, NPO 3) Bejubelde dramafilm van schrijver-regisseur Francis Lee waarin een Britse boerenzoon (Josh O’Connor) een liefdesrelatie krijgt met een Roemeense arbeidsmigrant. Lees de recensie.
Find Me in Paris S02 (vrijdag 31/07, Videoland) Tienerdrama waarin een balletdanseres vanuit het Rusland van 1905 naar de 21ste eeuw wordt getransporteerd. Uiteindelijk moet ze kiezen of ze daar blijft. Bekijk de trailer.
The Last Narc (vrijdag 31/07, Amazon) Vierdelige documentaire over de carrière van DEA-agent Enrique 'Kiki' Camarena, die in het eerste seizoen van Narcos: Mexico werd gespeeld door Michael Peña. Bekijk de trailer.
Black Is King (vrijdag 31/07, Disney) Visueel album afkomstig van Beyonce, die zich voor de film liet inspireren door de muziek van de remake van The Lion King, waarin de zangeres te horen was als Nala. Lees de recensie.
De Ridder (zaterdag 01/08, Ziggo) Na een tragedie gaat advocate Helena De Ridder (Clara Cleymans) verder als openbaar aanklager. De Belgische dramaserie werd bedacht door Rik D'Hiet (Flikken Gent). Bekijk de trailer.
Connected (zondag 02/08, Netflix) Lichtvoetige documentaireserie gepresenteerd door Latif Nasser. De wetenschapsjournalist onderzoekt de verrassende manieren waarop we met elkaar en met onze wereld in verbinding staan.
Immigration Nation (maandag 03/08, Netflix) Documentaireserie over het immigratiebeleid in Amerika, waarbij onlangs controverse ontstond toen ICE naar verluidt eiste dat er bepaalde scènes uitgeknipt moesten worden.
Station 19 (maandag 03/08, Videoland) Spin-off van Grey’s Anatomy, over de brandweer in Seattle. De eerste twee seizoenen zijn straks te zien en Ellen Pompeo heeft een gastrolletje in de eerste aflevering. Lees de recensie.
Mystery Lab (dinsdag 04/08, Netflix) Braziliaanse televisieserie waarin presentator Felipe Castanhari wetenschap, geschiedenis, mysteries en mirakels tegen het licht houdt, en daarbij zeer wonderlijke ontdekkingen doet.
Sam Jay: 3 In The Morning (dinsdag 04/08, Netflix) Eerste stand up-special van Sam Jay, die ooit schreef voor Saturday Night Live. De comédienne grapt nu onder meer over relaties, reizen en het lef van witte mensen.
Unbreakable Kimmy Schimdt: Kimmy vs the Reverend (woensdag 05/08, Netflix) Grote finale van de komische serie is een interactieve special waarin je Kimmy naar haar trouwerij moet zien te loodsen. Bekijk de trailer.
World’s Most Wanted (woensdag 05/08, Netflix) Documentaireserie over de gevaarlijkste criminelen uit onze geschiedenis, die ondanks wereldwijde onderzoeken en grote beloningen uit handen van justitie wisten te blijven.
Anelka: Misunderstood (woensdag 05/08, Netflix) Documentaire over de Franse voetballer Nicolas Anelka, waarbij tevens wordt ingegaan op zijn akkefietjes met de Franse voetbalbond en zijn trainers bij het nationale elftal.
Baywatch (woensdag 05/08, Videoland) Laatste vier seizoenen van de strandwachtsoap met David Hasselhoff als Mitch Buchannon, waarbij de serie voor de laatste twee seizoenen nog werd omgedoopt tot Baywatch Hawaii.
De Dag (woensdag 05/08, Videoland) Vlaamse thrillerserie over een gijzeling in een lokale bank, waarbij elke aflevering van perspectief wisselt: eerst zien we de politie buiten, en dan de gijzelaars in de bank. Bekijk de trailer.
Saving Hope (woensdag 05/08, Ziggo) Canadees ziekenhuisdrama met een bovennatuurlijke twist: een chirurg probeert haar comateuze verloofde te redden, die als een soort geest door de ziekenhuisgangen wandelt. Bekijk de trailer.
The Rain S03 (donderdag 06/08, Netflix) Deens tienerdrama waarin een onbekend virus een groot deel van de inwoners van Scandinavië heeft uitgeroeid. Een groep jongeren gaat samen op zoek naar antwoorden. Bekijk de trailer.
The Seven Deadly Sins S04 (donderdag 06/08, Netflix) Japanse animatieserie gebaseerd op een mangastrip. Een afgezette prinses gaat op zoek naar bondgenoten om haar door tirannen overgenomen koninkrijk terug te krijgen.
Bäckström (donderdag 06/08, Ziggo) Misdaadserie over de detective uit de boeken van Leif G.W. Persson. Hij staat voor een mysterie wanneer er een met kogelgaten doorboorde schedel wordt gevonden in het water. Bekijk de trailer.
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief....
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief