Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kijktips: Dead to Me, Belgravia, Gewoon Boef, Rick and Morty, The Eddy en meer

  •  
07-05-2020
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
Dead to Me S02
Verder gaat dit weekend ook Belgravia (van de maker van Downton Abbey) van start bij de NPO.
Dead to Me S02 (vrijdag 08/05, Netflix) Tragikomische serie over de cynische weduwe Jen (Christina Applegate) en de optimistische Judy (Linda Cardellini) die samen een groot geheim moeten verbergen. Bekijk de trailer.
The Eddy (vrijdag 08/05, Netflix) Muzikale dramaserie van Damien Chazelle (Whiplash, La La Land) waarin Andre Holland (Moonlight) te zien is als de eigenaar van een slechtlopende jazzclub in Parijs. Lees de recensie.
Valeria (vrijdag 08/05, Netflix) Spaanse dramaserie naar de boeken van Elísabet Benavent, waarin schrijfster Valeria ongelukkig is geworden in haar huwelijk, maar steun vindt bij drie goede vriendinnen. Lees de recensie.
Restaurants on the Edge S02 (vrijdag 08/05, Netflix) Realityshow waarin drie experts op het gebied van voeding en design overal ter wereld slechtlopende restaurants helpen door ze te koppelen aan de lokale cultuur.
Rust Valley Restorers S02 (vrijdag 08/05, Netflix) Canadese realityshow waarin Mike Hall, een autoverzamelaar van de oude stempel, samen met zijn zoon en zijn beste vriend oldtimers opknapt om deze weer te verkopen.
18 Regali (vrijdag 08/05, Netflix) Italiaanse dramafilm over een ongeneeslijke zieke vrouw die iets wil achterlaten voor haar ongeboren dochter: tot aan haar achttiende levensjaar zal ze elk jaar een speciaal gift ontvangen.
Belgravia (vrijdag 08/05, NPO Plus) Kostuumdrama van de bedenker van Downton Abbey, over de complexe relatie tussen twee families in de 19 e eeuw. Vanaf zaterdag ook wekelijks te volgen op NPO 2. Lees de recensie.
Gewoon Boef (vrijdag 08/05, Videoland) Met 1,4 miljoen volgers op Instagram en meer dan 750.000 abonnees op YouTube is rapper Boef enorm populair. Deze driedelige docu geeft een kijkje in zijn leven. Lees de recensie.
Dispatches from Elsewhere (vrijdag 08/05, Amazon) Dramaserie van en met Jason Segel (How I Met Your Mother) over mensen (Sally Field en Andre Benjamin) die een verborgen wereld ontdekken. Bekijk de trailer.
Callboys (zaterdag 09/05, Videoland) Komische dramaserie uit België over drie vrienden die het proberen te maken als gigolo’s en door middel van wat merchandise hun merknaam willen versterken. Lees de recensie.
Rick and Morty S04 (zondag 10/05, Netflix) Tweede gedeelte van het vierde seizoen van de animatieserie rond de gestoorde wetenschapper Rick Sanchez en zijn kleinzoon Morty. Elke week een episode. Bekijk de trailer.
Sorjonen S03 (maandag 11/05, Netflix) Scandinavische serie ook bekend als Bordertown. Een gerenommeerde detective (Ville Virtaren) ontdekt dat zijn rustige woonplaats een ware broedplaats is voor criminaliteit.
Have a Good Trip (maandag 11/05, Netflix) Documentaire waarin allerlei beroemdheden, van Natasha Lyonne tot Sting, vertellen over persoonlijke ervaringen met lsd, paddo’s en andere tripmiddelen. Bekijk de trailer.
Trial by Media (maandag 11/05, Netflix) Documentaire waarin aan de hand van strafzaken wordt getoond hoe de gang van zaken in de rechtszaal door de media is getransformeerd tot entertainment op tv. Bekijk de trailer.
I Know This Much Is True (maandag 11/05, Ziggo) Dramaserie van HBO over de relatie tussen Dominick Birdsey (Mark Ruffalo) en zijn schizofrene tweelingbroer Thomas. Melissa Leo speelt de moeder. Bekijk de trailer.
Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. The Reverend (dinsdag 12/05, Netflix) Kimmy Schmidt (Ellie Kemper) neemt afscheid met een interactieve special, waarin nu de kijker kiest welk pad ze bewandelt. Bekijk de trailer.
The Wrong Missy (woensdag 13/05, Netflix) Komische film waarin David Spade pas tijdens de aanvang van een bedrijfsuitje op een exclusief vakantieresort ontdekt dat hij de verkeerde vrouw heeft uitgenodigd. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief