Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Jessica Chastain haalt uit naar Game of Thrones

  •  
08-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Jessica Chastain
De actrice uitte kritiek op een scène met haar X-Men: Dark Phoenix-tegenspeler Sophie Turner.
Actrice Jessica Chastain heeft op social media uitgehaald naar de makers van Game of Thrones. Ze uitte haar onvrede over een scène tussen Sansa Stark (Sophie Turner) en The Hound (Rory McCann) in de aflevering The Last of the Starks , waarin The Hound haar vertelt dat al haar emotionele en fysieke pijn voorkomen had kunnen worden, als ze eerder in de serie met hem King's Landing had verlaten. Sansa's reactie ('zonder Ramsay en Littlefinger was ik voor altijd dat kleine vogeltje gebleven') schoot bij Chastain in het verkeerde keelgat. 'Verkrachting is geen hulpmiddel om een personage sterker te maken. Een vrouw hoeft geen slachtoffer te zijn om een vlinder te worden. Het kleine vogeltje was altijd al een feniks', schreef de actrice in een tweet die vervolgens snel viral ging.
Met het 'kleine vogeltje' wordt de bijnaam die The Hound aan Sansa gaf bedoeld en 'feniks' is een verwijzing naar de aankomende X-Men-film met Chastain en Turner.
Foto credit: Cindy Ord/Getty Images
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief