Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Jennifer Esposito krijgt vaste rol in S14 van NCIS

  •  
13-07-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
95 keer bekeken
  •  
Jennifer
Jennifer Esposito komt de cast van NCIS versterken. De Blue Bloods-actrice krijgt volgens Deadline een vaste rol in het veertiende seizoen van de misdaadserie op CBS.
Jennifer Esposito komt de cast van NCIS versterken. De Blue Bloods -actrice krijgt volgens Deadline een vaste rol in het veertiende seizoen van de misdaadserie op CBS.
Esposito zal gestalte gaan geven aan Alexandra ‘Alex’ Quinn; een ervaren agente, die haar werk in het veld vaarwel heeft gezegd om jonge rekruten te gaan trainen. Toch probeert de door Mark Harmon gespeelde Gibbs haar te verleiden om zijn team te komen versterken, omdat hij graag van haar intelligentie gebruik wil maken. Haar personage zal op 20 september debuteren in de seizoensopener. Naast Esposito krijgen ook Wilmer Valderrama ( That '70s Show ) en voormalig gastacteur Duane Henry dit seizoen vaste rollen.
Esposito speelde onder meer in series als Spin City en Samantha Who?. Meer recentelijk dook ze op in The Affair. Ze had al ooit eerder een vaste rol op CBS in Blue Bloods. Destijds gingen de zender en de actrice wat ongemakkelijk uit elkaar; door een medische conditie kon Esposito tijdens haar derde seizoen niet meer constant beschikbaar blijven, waardoor CBS haar – ondanks dat ze zelf aandrong op een aangepast draaischema – besloot te laten gaan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief