Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Intelligence komt naar Ziggo en Videoland

  •  
09-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Intelligence
De hoofdrol in de futuristische actieserie is voor Josh Holloway, bekend van series als Lost en Colony.
Josh Holloway brak in 2004 door met zijn rol als als James 'Sawyer' Ford in de enorme ensemble cast van Lost, en kreeg enkele jaren na het einde van die serie de hoofdrol in Intelligence. Daarin is hij te zien als Gabriel Vaughn, een voormalig Delta Force-lid die een zeer geavanceerde chip in zijn hoofd geïmplanteerd heeft gekregen. Dankzij de chip staat hij in contact met vrijwel alle digitale informatie die wereldwijd beschikbaar is. Zijn baas bij het Ministerie van Defensie (Marg Helgenberger uit CSI) schakelt een speciale agente (Meghan Ory uit Chesapeake Shores) in om hem tijdens zijn missies te beschermen en zijn roekeloze gedrag in te perken. Het na één seizoen gestopte Intelligence werd bedacht door Michael Seitzman, die daarna nog de ziekenhuisserie Code Black maakte.
De dertien afleveringen van Intelligence komen op 18 maart naar Videoland. De complete serie is vanaf die dag tevens terug te kijken op Ziggo Movies & Series.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief