Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Insatiable gaat 10 augustus in première

  •  
11-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Insatiable
De duistere komedieserie van Netflix speelt zich af in de competitieve wereld van de missverkiezingen.
In de Netflix-serie verandert een 'coming of age' verhaal in een 'coming of rage' verhaal. Insatiable volgt de ooit door iedereen gepeste Patty (voormalig Disney-sterretje Debby Ryan), die nu als tiener wraak wil nemen op de hele wereld. De aan lager wal geraakte advocaat Bob (Dallas Roberts uit The Walking Dead en The L Word ) besluit haar te gaan coachen als deelnemer van een aantal missverkiezingen, maar heeft geen idee waartoe Patty daadwerkelijk is staat is om haar doel te bereiken. Alyssa Milano ( Charmed ) is in de serie te zien als de vrouw van Bob. Insatiable werd bedacht door Lauren Gussis, die als scenarist en producent werkte aan Dexter. De serie werd oorspronkelijk ontwikkeld voor zender The CW, maar uiteindelijk nam Netflix het project over. Iets soortgelijks gebeurde onlangs ook met Chilling Adventures of Sabrina.
Netflix bestelde alvast twaalf afleveringen van Insatiable, die vanaf 10 augustus bij de streamingdienst te zien zijn. Hieronder kun je aankondiging van de serie bekijken.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief