Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

I Think You Should Leave with Tim Robinson S03E01-02: hilarisch en ijzersterk

  •  
30-05-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
515 keer bekeken
  •  
LEAVE_S3_Unit_01216R

© Terence Patrick / Netflix

Komiek Tim Robinson is in vorm in derde deel van bijzonder grappige sketchreeks. 

Een kantoormedewerker speelt een spelletje op zijn pc. Hij moet eieren in de mond van een ei gooien. Ondertussen komen twee collega’s bij hem klagen. Ze vinden dat hij zijn werk niet goed doet. Dat hij constant is afgeleid. Maar de kantoormedewerker speelt ongestoord door. Deze sketch, waarin komiek Tim Robinson de hoofdrol speelt, giert tegen het einde op compleet absurdistische wijze uit de bocht als het ei zich begint uit te kleden terwijl de klagende collega’s over de schouder van Robinson meekijken. Dat is het heerlijke aan I Think You Should Leave with Tim Robinson: sommige scènes beginnen al kolderiek en worden gaandeweg alleen maar maffer.

Zoals wanneer Robinson een personage uit een film noir speelt die mensen rondrijdt terwijl hij denkt dat hij wordt achtervolgd. Of wanneer Robinson een nietsnut speelt die meedoet aan een datingprogramma maar niet geïnteresseerd is in de vrouwen maar in de tokkelbaan achter het huis waar de reeks wordt gefilmd. Niets is onmogelijk voor Robinson die zijn creaties met zichtbaar plezier verbeeldt. De komiek die ooit doorbrak in Saturday Night Live is goed in slapstick en weet zijn slungelige lijf telkens op het juiste moment in te zetten. Robinson heeft daarnaast het talent om een zin grappig te maken.

LEAVE_S3_Unit_07680R

© Terence Patrick / Netflix

Zo vertelt hij tijdens een sketch dat hij ooit bijna verdronk maar dat een vis hem gelukkig op tijd uit het water duwde. Pure quatsch natuurlijk, maar wel bijzonder hilarisch. En dan zijn er in het nieuwe seizoen nog treffende cameo’s van onder meer Fred Armisen, Will Forte, Jason Schwartzman en Tim Meadows. Wat wil je nog meer.

I Think You Should Leave with Tim Robinson S03, vanaf woensdag 30 mei 2023 in zijn geheel bij Netflix

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief