Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films op Netflix

  •  
26-08-2021
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
84 keer bekeken
  •  
SAS Rise of the Black Swan
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Titletown High (vrijdag 27/08, Netflix) Realityserie die zich afspeelt in een stad in Georgia, waar alles draait om football. De spelers van een lokale middelbare school strijden voor een titel en hebben ook zo hun privéproblemen.
SAS: Rise of the Black Swan (vrijdag 27/08, Netflix) Britse actiefilm met Sam Heughan uit Outlander, over een commando die van Londen naar Parijs reist en handelend moet optreden wanneer een groep terroristen zijn trein kaapt.
D.P. (vrijdag 27/08, Netflix) Koreaanse dramaserie waarin een jonge soldaat wordt bevolen om deserteurs gevangen te nemen en wordt geconfronteerd met de schrijnende realiteit waar veel militaire rekruten mee te maken hebben.
King of Boys: The Return of the King (vrijdag 27/08, Netflix) Vervolg op de Nigeriaanse film King of Boys in de vorm van een miniserie. Zakenvrouw Eniola Salami keer na vijf jaar ballingschap weer terug om wraak te nemen.
He’s All That (vrijdag 27/08, Netflix) Remake van de romkom She’s All That, maar nu met een gender swap: deze keer wordt een vrouwelijke tiener uitgedaagd om een hopeloze jongen in een adonis te transformeren. Bekijk de trailer.
Hometown Cha-Cha-Cha (zaterdag 28/08, Netflix) Romantische komedieserie uit Korea, over een vrouw uit de grote stad die in een klein vissersdorpje aan de slag gaat als tandarts en een door iedereen gerespecteerde man ontmoet.
Nevertheless (zondag 29/08, Netflix) Koreaanse dramaserie waarin een flirterige student met zijn onweerstaanbare charme een cynische klasgenote weet te verleiden tot een ‘friends with benefits’ relatie die puur gebaseerd is op seks.
The Ingenuity of the Househusband (zondag 29/08, Netflix) Verzameling van komische korte verhalen uit Japan, over een stoere man die echter ook talent heeft voor huishoudelijke taken waar hij heel veel aandacht aan besteedt.
 
Na het weekend...
Good Girls S04 (dinsdag 31/08, Netflix) Slotseizoen van het komische drama over drie op het eerste gezicht brave huismoeders (met onder meer Christina Hendricks) die in geldnood zitten en misdadigers worden. Bekijk de trailer.
You Are My Spring (dinsdag 31/08, Netflix) Romantische dramaserie uit Korea waarin een conciërge en een psychiater die beiden een tragische jeugd hadden een hechte band opbouwen nadat een lokale moordzaak ze samenbrengt.
Sparking Joy with Marie Kondo (dinsdag 31/08, Netflix) Realityshow van opruimexpert Marie Kondo, die eerder mensen hielp met het op orde brengen van hun huizen en nu tevens kleinere bedrijven wil helpen. Bekijk de trailer.
Chicago Med (woensdag 01/09, Netflix) Dramaserie van tv-producent Dick Wolf (Law & Order) over het personeel van een ziekenhuis in Chicago. Bevat eveneens cross-overs met Chicago PD en Chicago Fire. Lees hier meer.
Chicago Fire (woensdag 01/09, Netflix) Dramaserie van tv-producent Dick Wolf (Law & Order) over het personeel van een brandweerkazerne in Chicago. Bevat ook cross-overs met Chicago PD en Chicago Med. Lees hier meer.
Turning Point: 9/11 and The War on Terror (woensdag 01/09, Netflix) Documentaire over de aanslagen op elf september, waarin ook talibanstrijders en Afghaanse militairen en burgers aan het woord komen. Bekijk de trailer.
How to Be a Cowboy (woensdag 01/09, Netflix) Realityshow van de Texaan Dale Brisby, die met hulp van social media zijn rodeovaardigheden onder de aandacht brengt en nu dus ook op televisie zijn cowboy-tradities in leven houdt.
Kuroko’s Basketball S03 (woensdag 01/09, Netflix) Japanse animatieserie gebaseerd op een mangastrip. Vijf jonge basketbalsterren gaan naar verschillende middelbare scholen, waarbij Tetsuya Kuroko roem vergaart op Seirin High.
Afterlife of the Party (donderdag 02/09, Netflix) Romantische komediefilm over een vrouw die leeft om te feesten, maar dan bij een bizar ongeluk om het leven komt. Nu moet ze hemel en aarde bewegen om haar fouten goed te maken.
Q-Force (donderdag 02/09, Netflix) Animatieserie waarin een homoseksuele superspion met de stem van Sean Hayes (Will and Grace) samen met zijn LGBTQ-team wil laten zien dat de geheime dienst hem compleet heeft onderschat.
 
Aangekochte films, specials en docu's...
Ride on Time S03 (vrijdag 27/08, Netflix) Derde seizoen van de documentaireserie waarin een kijkje wordt genomen achter de schermen bij de meest glamoureuze Japanse boybands en al hun talenten en geheimen.
He's Just Not That Into You (woensdag 01/09, Netflix) Romantische komediefilm over de liefdesperikelen van negen verschillende mensen. Met rollen voor onder meer Ginnifer Goodwin, Jennifer Aniston en Ben Affleck.
Executive Decision (woensdag 01/09, Netflix) Thriller over een vliegtuigkaping door terroristen, waarna een speciaal team (met onder anderen Kurt Russell) op een missie wordt gestuurd om het toestel 'mid air' binnen te dringen.
Panzer Macht Geschichte (woensdag 01/09, Netflix) Duitse documentaireserie over de opkomst van de tank ruim een eeuw geleden en de manier waarop de voertuigen de manier van oorlog voeren hebben veranderd.
Passport to Pimlico (woensdag 01/09, Netflix) Komische dramafilm die zich afspeelt in het naoorlogse Londen. Een hechte buurt splitst zich af van Engeland wanneer men ontdekt dat de regio bij Frankrijk hoort.
Seven Days to Noon (woensdag 01/09, Netflix) Oscarwinnende thriller uit de jaren vijftig, waarin een wetenschapper dreigt Londen op te blazen met een atoombom, tenzij de regering zijn kernprogramma stopzet.
Les Bonnes Femmes (woensdag 01/09, Netflix) Franse dramafilm over vier Parijse winkelmeisjes die zoeken naar liefde en geluk, maar daarbij vaak geconfronteerd worden met lastige dilemma's en problemen.
The Farmer's Wife (woensdag 01/09, Netflix) Stomme romkom (!) van de master of suspense Alfred Hitchcock, waarin een eenzame weduwnaar met wat hulp van zijn huishoudster een nieuwe liefde tracht te vinden.
Gervaise (woensdag 01/09, Netflix) Voor een Oscar genomineerde Franse dramafilm uit de jaren vijftig, waarin een wasvrouw en moeder van twee kinderen kampt met armoede en een alcoholische echtgenoot.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief