Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Howard Stern te gast bij David Letterman

  •  
31-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Howard Stern
David Letterman interviewde Howard Stern voor zijn show op Netflix en het resultaat is vanaf vandaag te bekijken.
Stern werd enorm populair door zijn controversiële radioprogramma The Howard Stern Show, dat vanaf de jaren tachtig een steeds groter publiek bereikte. Hij werd vanwege zijn provocaties en taalgebruik talloze keren op het matje geroepen door de censuurcommisie FCC. Mede daarom verhuisde zijn show in 2006 naar het censuurloze Sirius XM Radio. Verder was Stern ook een tijdje jurylid bij America's Got Talent. In 1997 speelde hij de hoofdrol in een verfilming van zijn eigen autobiografie Private Parts, die momenteel te streamen is op Amazon Prime. De shock jock is de laatste gast in My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman. In de previews praat hij onder meer over zijn relatie met Donald Trump en zijn jaloezie voor Letterman zelf.
De complete aflevering met Howard Stern is nu te zien op Netflix. Het is nog onduidelijk of de Netflix-show van Letterman ook een tweede seizoen krijgt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief