Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Homecoming: vervanger van Julia Roberts bekend

  •  
24-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Janelle Monáe
Actrice en zangeres Janelle Monáe (Moonlight) zal in het tweede seizoen de hoofdrol op zich nemen.
Amazon bestelde destijds direct twee seizoenen van Homecoming, maar er werd toen al verwacht dat actrice Julia Roberts na het eerste seizoen afscheid zou nemen. Zangeres en actrice Janelle Monáe is nu aangesteld als opvolger van Roberts, die zelf nog wel aanblijft als producent. In het tweede seizoen speelt Monáe, bekend van haar rollen in o.a. Moonlight en Hidden Figures , een vrouw die wakker wordt terwijl ze ronddrijft in een kano, en zich niet meer kan herinneren wie ze is. De nieuwe reeks speelt zich af in dezelfde wereld als het eerste seizoen, maar of er andere castleden zijn die wel terug zullen keren is nog niet bekend. Wel weten we dat Sam Esmail (de maker van Mr. Robot , dat dit jaar ten einde komt met een vierde seizoen) opnieuw aantreedt als showrunner.
De opnamen van het tweede seizoen van Homecoming starten dit najaar en de reeks moet in 2020 op televisie debuteren. Lees tevens de recensie van het eerste seizoen.
Foto credit: Michael Kovac / Gettyimages
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief