Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

HBO onthult data voor Veep S07 en meer

  •  
10-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Veep
Wanneer kunnen we Veep S07, Big Little Lies S02, Chernobyl en de Deadwood-film op tv verwachten?
Het zevende seizoen van Veep gaat op 31 maart in première op HBO. De laatste reeks van de komische serie liet iets langer op zich wachten, omdat hoofdrolspeler Julia Louis-Dreyfus problemen had met haar gezondheid. Het tweede en vermoedelijk ook laatste seizoen van Big Little Lies , met daarin nu een bijrol voor Meryl Streep , start in juni van dit jaar, maar heeft nog geen concrete premièredatum. Dat geldt tevens voor de miniserie Chernobyl met Jared Harris en Stellan Skarsgard, waarvan alleen werd onthuld dat deze in mei van dit jaar van start gaat. Tot slot had HBO goed nieuws voor de fans van Deadwood : de opnamen van het filmvervolg op de in 2006 gecancelde westernserie gingen eind vorig jaar van start en HBO wil de film al in het voorjaar op televisie debuteren.
In Nederland zijn veel series van HBO zo goed als gelijktijdig te zien bij Ziggo Movies & Series, waar de voorgaande seizoenen Veep en Big Little Lies ook te bekijken zijn.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief