Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Hardcore Never Dies: trailer voor nieuwe film van de maker van Wolf en Rabat

  •  
15-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3134 keer bekeken
  •  
HardcoreNeverDies

© Prime Video

Een aspirant-muzikant (Joes Brauers uit All Stars & Zonen) wordt in de jaren negentig door zijn broer (Jim Deddes) meegezogen in de Rotterdamse gabberscene.

Eind dit jaar kun je bij Amazon Prime Video kijken naar de nieuwe film Hardcore Never Dies met Joes Brauers (All Stars & Zonen) en Jim Deddes (Mocro Maffia) in de hoofdrollen. De film speelt zich af in het door kale koppen, Australian-trainingspakken en Nike Air Max gekenmerkte tijdperk van de gabberhouse in de jaren negentig. De 17-jarige Michael (Brauers) droomt van een carrière als pianist, als zijn net opnieuw opgedoken broer Danny (Deddes) hem kennis laat maken met de Rotterdamse gabberscene. Michael belandt in een wereld van harde beats, broederschap en drugs - maar wanneer de pillenhandel van Danny steeds grotere proporties aanneemt, moeten de broers vechten voor hun leven. De film werd geregisseerd door Jim Taihuttu, bekend van Rabat en Wolf en het ook bij Prime Video te bekijken De Oost.

Hardcore Never Dies verschijnt 8 december bij Amazon Prime Video en is vanaf 9 november tevens te zien in de Nederlandse bioscopen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief