Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Gypsy van Netflix heeft nieuwe trailer

  •  
09-06-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
304661747
Psychiater Naomi Watts (Eastern Promises) raakt geobsedeerd door de vrienden en kennissen van haar patiënten in de trailer voor Gypsy.
Watts geeft in de serie gestalte aan Jean Holloway, die een op het eerste gezicht normaal leven leidt met haar man Michael (Billy Crudup uit Alien: Covenant ). Stiekem ontwikkelt ze echter een vreemde fascinatie voor de mensen over wie ze haar patiënten dag in dag uit verhalen hoort vertellen. Een fascinatie die uiteindelijk de grens tussen haar professionele loopbaan en haar persoonlijke fantasieën laat vervagen. Lucy Boynton (Murder on the Orient Express) en Karl Glusman ( Nocturnal Animals ) spelen twee van haar patiënten en Sophie Cookson (Kingsman: The Secret Service) is te zien als één van haar obsessies. Gypsy werd geschreven door nieuwkomer Lisa Rubin en Sam Taylor-Johnson (Fifty Shades of Grey) regisseerde een aantal van de afleveringen.
Alle tien de afleveringen van Gypsy zijn vanaf 30 juni te zien op Netflix. Naomi Watts heeft momenteel ook een rol in het derde seizoen van Twin Peaks , dat te zien is bij Videoland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief