Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Glamorous: eerste blik op Netflix-serie met Kim Cattrall

  •  
06-06-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1177 keer bekeken
  •  
Glamorous_(Upscaled)_00_06_54_15R

© Netflix

De oprichter en CEO van een cosmetisch imperium (Kim Cattrall) hoopt dat een non-binaire influencer (Miss Benny) haar bedrijf een nieuwe impuls kan geven.

Kim Cattrall speelt een van de twee hoofdrollen in het nieuwe drama Glamorous. De actrice die vorige week weer in het nieuws kwam nadat haar terugkeer naar de Sex and the City-franchise wereldkundig werd gemaakt is in de Netflix-serie te zien als Madolyn Addison, de oprichter en CEO van een cosmetisch imperium. Ze wil haar bedrijf een nieuwe impuls geven en biedt influencer Marco Mejia (Miss Benny), een non-binaire queer man, de kans om hun droom te verwezenlijken. Zane Phillips speelt Madolyn’s zoon, die zijn uiterste best doet om aan de hoge verwachtingen van zijn moeder te voldoen, en Jade Payton speelt een assistente die Mejia onder haar hoede neemt en hun zowel de werkvloer als het nachtleven in Brooklyn laat zien. Het drama werd bedacht door Jordon Nardino (Star Trek: Discovery, Quantico) en bestaat uit tien afleveringen.

Glamorous verschijnt 22 juni in zijn geheel op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief