Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

And Just Like That: trailer voor tweede seizoen van Sex and the City-vervolg

  •  
01-06-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3351 keer bekeken
  •  
And Just Like That Sarah Jessica Parker

© Craig Blakenhorn / Max

Kim Cattrall keert in het tweede seizoen weer even terug als Samantha: ze krijgt straks een cameo waarbij ze een telefoongesprek voert met Carrie (Sarah Jessica Parker).

HBO onthulde vandaag de officiële trailer voor het tweede seizoen van And Just Like That: de nieuwe afleveringen van het vervolg op Sex and the City zijn hier in Nederland vanaf 22 juni wekelijks te zien op HBO Max. And Just Like That volgt Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) uit Sex and the City als vijftigers, waarbij er ook weer nieuwe acteurs aan de cast werden toegevoegd. En hoewel ze niet te zien is in de trailer, krijgt Kim Cattrall straks een cameo als Samantha: volgens de New York Post komt ze in beeld tijdens een telefoongesprek met Carrie. De website TVLine bericht wel dat Cattrall tijdens het filmen van haar cameo niet daadwerkelijk met Parker zelf gesproken zou hebben, hoewel ze in ieder geval gehuld zou zijn in kleding van Patricia Field, de costume designer van Sex and the City.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief