Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Ghoul: nieuwe horrorserie van Netflix

  •  
10-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
96 keer bekeken
  •  
Ghoul
Netflix en productiestudio Blumhouse sloegen de handen ineen voor de angstaanjagende miniserie Ghoul.
Ghoul volgt een gedetineerde die voor verhoor naar een afgelegen militaire basis wordt gebracht. Hij weet de rollen echter om te draaien en alle beschamende geheimen van zijn ondervragers achterhalen. Net als de onlangs verschenen serie Sacred Games is Ghoul afkomstig uit India. Radhika Apte (ook te zien in Sacred Games) en Manav Kaul spelen de hoofdrollen. De Netflix-serie is een coproductie met onder meer Phantom Films (de Indiase studio achter Sacred Games) en Blumhouse Productions. Het is de eerste serie die Blumhouse produceert voor de VOD-dienst. De studio is vooral bekend van zijn kleinschalige horrorfilms, die vaak uitgroeien tot enorme successen. Denk bijvoorbeeld aan The Purge (waar ook een tv-versie van in aantocht is) en Get Out (budget van nog geen 5 miljoen dollar, wereldwijde opbrengst van bijna 260 miljoen dollar).
Ghoul bestaat uit in totaal drie afleveringen. De horrorserie wordt op 24 augustus toegevoegd aan het aanbod op Netflix. Hieronder kun je alvast de trailer bekijken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief