Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Generation Kill nu te zien bij Ziggo

  •  
01-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
Generation Kill
De inmiddels alweer tien jaar oude miniserie van HBO wordt vandaag in zijn geheel beschikbaar gesteld.
Het zevendelige Generation Kill draait om de mariniers van het First Recon Battalion, die in 2003 voor een onbekende missie naar Bagdad werden gestuurd. Ze waren echter op geen enkele manier voorbereid op die eerste veertig dagen van de oorlog in Irak en worstelden daar ook met ondeugdelijke uitrustingen en tegenwerking van hogerhand. Bij elke nieuwe ontwikkeling begonnen ze hun missie steeds sterker in twijfel te trekken. De cast wordt aangevoerd door Alexander Skarsgard ( Big Little Lies , Mute ) en James Ransone ( The Wire ). Lee Tergesen (Oz) is te zien als Alex Wright, een journalist die met het bataljon naar Irak reist. Generation Kill werd gebaseerd op het gelijknamige boek van Wright, dat hij samen met David Simon en Ed Burns (de makers van The Wire) bewerkte voor televisie.
Alle zeven afleveringen van Generation Kill zijn nu te bekijken bij Ziggo. Je kunt daar nu ook terecht voor seizoen een van The Deuce , de huidige serie van David Simon.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief