Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Fuller House: trailer voor seizoen vier

  •  
28-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fuller House S04
In het vierde seizoen van de sitcom staat de Tanners opnieuw een gezinsuitbreiding te wachten.
In Fuller House zorgt D.J. Tanner (Candace Cameron-Bure) samen met haar zus Stephanie (Jodie Sweetin) en haar vriendin Kimmy (Andrea Barber) voor haar drie jonge kinderen. In het vierde seizoen is Kimmy nu de draagmoeder van de baby van Stephanie en Jimmy (Adam Hagenbuch). Verder verhuizen Danny (Bob Saget), Jesse (John Stamos), Becky (Lori Loughlin) en Joey (Dave Coulier) terug naar San Francisco. Leslie Grossman, Maria Canals-Barrera en Josh Peck hebben gastrollen en verder zijn ook Lee Majors (The Six Million Dollar Man) en Lindsay Wagner (The Bionic Woman) in een aflevering te zien. Onlangs doken er geruchten op dat Netflix na het vierde seizoen zou willen stoppen met Fuller House, maar de VOD-dienst liet weten dat er nog niets is besloten.
Het vierde seizoen van Fuller House verschijnt 14 december op Netflix. Of de nieuwe reeks net zoals het vorige seizoen in twee delen wordt opgesplitst is nog onduidelijk.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief