Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Fleeting Lies: Spaanse serie van Pedro Almodóvar komt naar SkyShowtime

  •  
19-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
395 keer bekeken
  •  
MentirasPasajeras_key_art_mini_branding_branded_st_3x4_2400x3200

© SkyShowtime

Een van bedrijfsspionage beschuldigde vrouw (Elena Anaya uit The Skin I Live In) wil haar naam zuiveren, terwijl haar gezin niet van haar ontslag weet.

Volgende maand gaat het Spaanse Fleeting Lies (Mentiras pasajeras) van start bij SkyShowtime. Het komische drama volgt Lucia (Elena Anaya), die net een grote promotie heeft gemaakt. Als haar collega Santi (Quim Gutiérrez) haar verraadt wordt ze echter beschuldigd van bedrijfsspionage en raakt ze prompt haar baan kwijt. Nu moet ze plotseling haar onschuld zien te bewijzen, terwijl ze tegelijkertijd ook illegale activiteiten onderneemt om haar partner (Hugo Silva) en kinderen – die niet van haar ontslag weten – te kunnen onderhouden. Daarbij worden de leugens steeds groter en wordt haar leven steeds ingewikkelder. Fleeting Lies is afkomstig van het productiehuis van Pedro Almodóvar (Strange Way of Life) en zijn broer Agustín. Anaya en Silva waren al eerder te zien in films van Almodóvar: Anaya in The Skin I Live In en Silva in I’m So Excited.

Fleeting Lies is vanaf 9 oktober wekelijks te volgen bij SkyShowtime.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief