Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Ferry: trailer voor Netflix-serie met Frank Lammers en Elise Schaap

  •  
06-10-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1529 keer bekeken
  •  
FerrySeries

© Netflix

In de prequel krijgt Ferry Bouman (Frank Lammers) het als beginnende xtc-producent aan de stok met een drugsbaron (Steef Cuijpers) en een motorbende.

Vanaf 3 november is Frank Lammers weer op Netflix te zien als Ferry Bouman in Ferry: de serie, dat zich afspeelt na de gebeurtenissen in de gelijknamige film Ferry. In de serie probeert Ferry als beginnende xtc-producent voet aan de grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John (Raymond Thiry), zwager Lars (Yannick van de Velde), Remco (Tim Haars) en Dennis (Huub Smit) gaat hij ditmaal de strijd aan met de drugsbaron Arie Tack (Steef Cuijpers) en een beruchte motorclub. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle (Elise Schaap) de donkere kant van Ferry en zijn werk leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de grootste te worden. Tygo Gernandt speelt een van de leden van de motorclub en Monic Hendrickx keert - nadat ze eerder al haar debuut maakte in de film - weer terug als Ferry's zuster Claudia.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief