Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Fargo: vierde seizoen naar Videoland in plaats van Netflix

  •  
30-09-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
69 keer bekeken
  •  
Fargo S04
Het derde seizoen was wekelijks te zien bij Netflix, maar de vierde reeks komt binnenkort naar Videoland.
Volgens de website van RTL nieuws verschijnt het vierde seizoen van Fargo in oktober bij Videoland. De eerste drie afleveringen van de nieuwe reeks zullen op 11 oktober aan het aanbod worden toegevoegd en daarna volgt elke week een nieuwe aflevering. Het vierde seizoen van Fargo speelt zich af in het Kansas de jaren vijftig en draait om een vete tussen twee criminele families. Wanneer beide families tot een wapenstilstand komen, besluiten ze hun oudste zonen aan elkaar uit te wisselen om elkaar eerlijk te houden. Een van de hoofdrollen in het vierde seizoen is voor Chris Rock ( Tamborine ). Ook de eerdere seizoenen van de zwartkomische misdaadserie, die werd geïnspireerd door de gelijknamige film van Joel en Ethan Coen uit 1996, zijn vanaf 11 oktober te zien bij Videoland.
Overigens lijken de eerste drie seizoenen van Fargo voorlopig ook nog gewoon beschikbaar te blijven op Netflix, al zal het vierde seizoen daar dus ontbreken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief