Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

F Is for Family S03 heeft een trailer

  •  
15-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
F is for Family S03 poster
Frank Murphy (stem van Bill Burr) kijkt enorm op tegen zijn nieuwe buurman Chet (stem van Vince Vaughn).
F Is for Family speelt zich af in de jaren zeventig en volgt de heetgebakerde Frank Murphy (Bill Burr), die samen met zijn vrouw Sue (Laura Dern uit Big Little Lies ) hun drie kinderen probeert op te voeden. In het derde seizoen ontmoet Frank zijn nieuwe buurman Chet (stem van Vince Vaughn), een oorlogsheld die net terug is uit Vietnam. Justin Long is weer te horen als de oudste zoon van Frank en Oscarwinaar Sam Rockwell sprak weer de stem in van rokkenjager Vic. F Is for Family werd bedacht door Burr zelf, die de serie ontwikkelde in samenwerking met Emmy-winnaar Michael Price ( The Simpsons ). Het tweetal baseerde veel van de verhaallijnen op voorvallen uit hun eigen jeugd in de jaren zeventig.
Het derde seizoen van F Is for Family is vanaf 30 november te zien op Netflix. Eerder dit jaar verschenen ook al nieuwe seizoenen van BoJack Horseman en Big Mouth.
 
 
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief