Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

F is for Family krijgt vierde seizoen

  •  
24-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
F is for Family
De animatieserie met stemmen van Bill Burr en Laura Dern komt volgend jaar terug naar Netflix.
De animatieserie F is for Family werd bedacht door komiek Bill Burr ( Walk Your Way Out ) en Michael Price ( The Simpsons ). Burr is in de serie ook zelf te horen als Frank Murphy. We zien hoe deze grofgebekte patriarch gedurende de jaren zeventig alle zeilen bij moet zetten om zijn gezin te kunnen onderhouden. Laura Dern ( Enlightened ) doet de stem van zijn vrouw Sue en Justin Long (Drag Me to Hell) is te horen als zijn tienerzoon Kevin. Ook Oscarwinnaar Sam Rockwell maakt deel uit van de stemmencast. Daarnaast werd er in het derde seizoen een nieuw personage met de stem van Vince Vaughn, tevens één van de producenten van de serie, geïntroduceerd. Het vierde seizoen van F is for Family krijgt tien afleveringen en moet volgend jaar in première gaan.
De eerste drie seizoenen van F is for Family zijn nu beschikbaar op Netflix. Je kunt bij de VOD-dienst tevens kijken naar animatieseries als Big Mouth en BoJack Horseman.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief