Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Everything Now: Britse coming-of-age-serie verschijnt bij Netflix

  •  
11-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
653 keer bekeken
  •  
EverythingNow_Image_50

© Netflix / Left Bank

Een 16-jarige tiener (Sophie Wilde) die een langdurige behandeling voor een eetstoornis achter de rug heeft probeert de draad weer op te pakken.

Het romantische Heartstopper is erg succesvol op Netflix en de streamingdienst heeft inmiddels ook de volgende Britse coming-of-age-serie klaarstaan. Everything Now volgt de 16-jarige Mia (Sophie Wilde uit You Don’t Know Me), die weer thuiskomt na een langdurige behandeling voor een eetstoornis. Ze raakt direct verzeild in een chaotische wereld en merkt dat haar leeftijdsgenoten al een stuk verder zijn met hun eigen tienerlevens. Samen met een alsmaar veranderende ‘bucket list’, haar drie beste vrienden en een nieuwe potentiële geliefde stort ze zich in de wereld van daten en feesten, maar al snel ontdekt ze dat je niet alles kunt plannen. Een van de bijrollen in de serie is voor Stephen Fry, die tevens een gastrol had in Heartstopper. De reeks is afkomstig van de producenten van onder meer The Crown en Wallander en bestaat uit acht afleveringen.

Everything Now verschijnt 5 oktober op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief