Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Euphoria: tienerdrama van HBO heeft trailer

  •  
13-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
66 keer bekeken
  •  
Euphoria poster
Na rollen in films als Spider-Man en The Greatest Showman mag Zendaya nu de cast van een HBO-serie aanvoeren.
Momenteel is Netflix de plek waar je terecht kunt voor tienerseries, maar ook HBO stort zich binnenkort op het immens populaire coming-of-age -genre met Euphoria. Voor de hoofdrol strikten ze actrice en zangeres Zendaya (vanaf 4 juli opnieuw te zien als MJ in Spider-Man: Far From Home). Euphoria volgt verschillende jongeren die worstelen met problemen op het gebied van liefde, seks en social media. De geplaagde Rue (Zendaya) bouwt een bijzondere band op met Jules (transgender-actrice Hunter Schafer). Ook zijn er rollen voor Storm Reid (A Wrinkle in Time), Maude Apatow ( Girls ) en Sydney Sweeney ( Everything Sucks! ). De serie is een remake van een gelijknamig tienerdrama uit Israël. Alle afleveringen werden geschreven door Sam Levinson (Assassination Nation).
Euphoria is in Amerika vanaf 16 juni te zien op HBO. Hier in Nederland gaat het tienerdrama waarschijnlijk een dag later in première bij Ziggo Movies & Series.
Update: Ziggo heeft de première inmiddels vastgelegd op 17 juni.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief