Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Endeavour Morse S06 komt naar de NPO

  •  
27-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
Endeavour Morse S06
Het zesde seizoen van de Inspector Morse-prequel is straks wekelijks te zien op tv en komt ook naar NPO Start Plus.
Het recente zesde seizoen van Endeavour Morse is onderdeel van de detectivemaand bij de NPO. De afleveringen zijn straks wekelijks te volgen op televisie, maar de reeks komt ook naar NPO Start Plus, waar de eerste vijf seizoenen nu te zien zijn. Endeavour Morse dient als prequel op Inspector Morse, en laat zien hoe een jonge Morse (Shaun Evans nam de rol over van John Thaw) in de jaren zestig komt te werken voor de politie van Oxfordshire. De ervaren inspecteur Thursday (Roger Allam) werpt zich op als zijn mentor. In de eerste aflevering van de zesde reeks onderzoekt Morse (nu met snor) de dood van een tiener. Overigens is de prequel-serie ook al zeker van een zevende seizoen, waarin de actie wordt verplaatst naar het begin van de jaren zeventig.
Endeavour Morse S06 is vanaf 12 juni wekelijks te zien op NPO 1. Het zesde seizoen (vier afleveringen) is vanaf 12 juni ook in zijn geheel te bekijken op NPO Start Plus.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief