Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Easy: trailer voor tweede seizoen van Netflix-serie

  •  
20-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Easy
Joe Swanberg duikt weer in de (liefdes)levens van doorsnee mensen in Chicago met Easy.
De schrijver en regisseur (bekend van films als Drinking Buddies en Digging For Fire) wordt gezien als een grote naam binnen de 'mumblecore'; een filmgenre dat zich kenmerkt door lage budgetten, veel (geïmproviseerde) dialogen en verhalen over twintigers en dertigers. In het tweede seizoen van Easy wordt die stijl ook weer gehanteerd om verhalen over de inwoners van Chicago te vertellen. Nieuwe gezichten in cast zijn onder anderen Aubrey Plaza (Parks and Recreation), Joe Lo Truglio ( Brooklyn Nine-Nine ), Aya Cash ( You’re The Worst ) en Judy Greer (Archer). Er duiken ook weer een aantal oude bekenden op, zoals Jane Adams (Happiness), Zazie Beetz ( Atlanta ), Michael Chernus ( Orange is the New Black ) en Kiersey Clemons (Dope). Daarnaast is komiek Marc Maron (inmiddels een vast castlid van de Netflix-serie GLOW ) opnieuw te zien.
Het tweede seizoen van Easy is vanaf 1 december te zien Netflix. Swanberg regisseerde onlangs ook nog zijn goede vriend Jake Johnson (New Girl) in de Netflix-film Win It All.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief