Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

East New York: misdaadserie met Jimmy Smits komt naar HBO Max

  •  
12-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
991 keer bekeken
  •  
EastNewYork

© CBS

Een van de straat afkomstige detective (Amanda Warren uit The Leftovers) krijgt de leiding over een politiebureau in een sociaal onrustige wijk in Brooklyn.

Amanda Warren (The Leftovers) en Jimmy Smits (NYPD Blue) spelen hoofdrollen in de politieserie East New York, die deze maand in Nederland op HBO Max verschijnt. In het drama wordt detective Regina Haywood (Warren) gepromoveerd tot leidinggevende van een politiebureau in een sociaal onrustige wijk in Brooklyn. Ze is van plan de boel op een creatieve manier te hervormen, maar zal daarvoor eerst haar ondergeschikten aan boord moeten krijgen, omdat niet iedereen vertrouwen heeft in haar promotie. Naast Warren en Smits bestaat de vaste cast nog uit onder meer Kevin Rankin (Friday Night Lights), Richard Kind (Spin City) en Elizabeth Rodriguez (Orange Is the New Black). Bijrollen zijn er voor Dexter-collega’s C.S. Lee en Lauren Velez. East New York werd bedacht door tv-veteraan William Finkelstein, die ook met Smits werkte aan LA Law en NYPD Blue.

East New York verschijnt 26 september op HBO Max.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief