Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Disjointed S01 gaat op 12 januari verder op Netflix

  •  
03-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Disjointed
Kathy Bates keert nog deze maand terug als de Queen of Cannabis in de sitcom Disjointed.
De Oscarwinnares (voor de Stephen King-adaptatie Misery) is in de Netflix-serie te zien als Ruth, een levenslange voorstander van de legalisering van marihuana en de eigenaar van een plek (Ruth’s Alternative Caring) waar de softdrug inmiddels legaal verkocht mag worden. Ze probeert de zaak draaiende te houden met hulp van haar zoon (en tevens manager) Travis. Disjointed werd bedacht door David Javerbaum (The Daily Show) en Chuck Lorre. Lorre groeide door successen als Dharma & Greg, Two and a Half Men en het nog lopende The Big Bang Theory uit tot zo'n beetje de godfather van de moderne sitcom. Bates won ooit een Emmy voor haar gastrol in Two and a Half Men. De actrice is ook op Netflix te zien in een aantal seizoenen van American Horror Story en speelt tevens een rolletje in Feud , dat net is begonnen op de BBC.
Het restant van het eerste seizoen van Disjointed bestaat uit nog tien afleveringen. De eerste tien afleveringen ( lees ook de recensie ) werden vorig jaar augustus door Netflix vrijgegeven.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief