Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Devious Maids komt naar Ziggo

  •  
27-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
72 keer bekeken
  •  
Devious Maids
Fans van Desperate Housewives kunnen straks bij Ziggo ook nog eens alle seizoenen van Devious Maids terugkijken.
Devious Maids speelt zich af in Beverly Hills en volgt de belevenissen van vier Latijns-Amerikaanse huishoudsters: Marisol Duarte (Ana Ortiz), Rosie Falta (Dania Ramirez), Carmen Luna (Roselyn Sanchez) en Zoila Diaz (Judy Reyes). De vrouwen werken voor de rijkste en machtigste mensen in Californië en worden vaak blootgesteld aan hun meest gevoelige geheimen. In het eerste seizoen wordt de huishoudster Flora (Paula Garces) vermoord aangetroffen. Marisols zoon wordt onterecht veroordeeld voor de misdaad en ze is vastbesloten de ware dader te ontmaskeren. Devious Maids werd bedacht door Marc Cherry ( Deperate Housewives , dat hier te zien is bij Ziggo en Videoland) en Eva Longoria is één van de producenten. Het vierde seizoen eindigt wel met een cliffhanger, omdat de serie onverwacht werd gecanceld.
De vier seizoenen van Devious Maids zijn vanaf 3 september beschikbaar bij Ziggo Movies & Series. De komische dramaserie was in totaal goed voor 49 afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief