Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Deadwater Fell komt in februari naar NPO Start Plus

  •  
30-01-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Deadwater Fell
Tom Kendrick (David Tennant) belandt in een nachtmerrie wanneer hij zijn gezin verliest bij een huisbrand.
De laatste keer dat we David Tennant ( Broadchurch , Good Omens ) op televisie zagen was hij een verdachte in Criminal , en vanaf volgende maand is hij opnieuw te zien als iemand die mogelijk iets verbergt voor de politie in het misdaaddrama Deadwater Fell. Tennant geeft in deze vierdelige miniserie gestalte aan Tom Kendrick, een echtgenoot en vader die zijn vrouw en kinderen verliest bij een huisbrand, maar zelf de vuurzee weet te overleven. Er lijkt sprakte te zijn van opzet en Kendrick blijkt ook een affaire te hebben met zijn buurvrouw Jess (Kush Jumbo uit The Good Fight ). Deadwater Fell werd geschreven door Daisy Coulam, de bedenker van de serie Grantchester. In Groot-Brittannië gaat deze week de laatste aflevering van de reeks in première op zender ITV.
Alle vier de afleveringen van Deadwater Fell zijn vanaf 21 februari te zien op NPO Start Plus. Vanaf 24 februari is de serie tevens wekelijks te volgen op NPO 1 extra.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief