Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Dalgliesh: tweede seizoen gaat in januari van start op VRT 1

  •  
27-12-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
922 keer bekeken
  •  
Dalgliesh

© Acorn TV / Channel 5

De bedachtzame inspecteur Adam Dalgliesh (Bertie Carvel uit Doctor Foster) onderzoekt moordzaken in het Engeland van de jaren zeventig.

Het tweede seizoen van Dalgliesh is vanaf vrijdag 12 januari te zien op de Belgische televisie bij VRT 1. De Britse misdaadserie is een bewerking van de boekenreeks van P.D. James en volgt de eigenzinnige inspecteur Adam Dalgliesh (Bertie Carvel, onlangs nog te zien als Tony Blair in The Crown). In de première van het seizoen wordt in een afgelegen deel van Norfolk het lichaam van een meisje ontdekt, waarna er ook een incident plaatsvindt in het forensisch laboratorium. Tijdens het onderzoek stuiten Dalgliesh en zijn collega Kate Miskin binnen de plattelandsgemeenschap op een web van rivaliteit en ontrouw. Het seizoen bestaat uit drie afleveringen, ook allemaal terug te kijken op NPO Plus, met elk een speelduur van ongeveer 90 minuten.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief