Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Chesapeake Shores-acteur Treat Williams (71) overleden bij motorongeluk

  •  
13-06-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
7344 keer bekeken
  •  
chesapeake-shores_QHIakt

© Hallmark Channel

De acteur die eind jaren 70 doorbrak met Hair en 1941 speelde op televisie vaste rollen in onder meer Everwood en het op Netflix te bekijken Chesapeake Shores.

Acteur Treat Williams is op 71-jarige leeftijd om het leven gekomen bij een motorongeluk. Williams is bij televisiekijkers vooral bekend van zijn rol als Andy Brown, een dokter die na de dood van zijn vrouw met zijn twee kinderen verkast naar een klein dorpje in Colorado, in de serie Everwood (2002-2006). Meer recentelijk had hij ook een vaste rol in het familiedrama Chesapeake Shores (zie foto), dat in Nederland beschikbaar is op Netflix. Verder speelde Williams nog (gast)rollen in series als Blue Bloods, We Own this City, Chicago Fire, White Collar en Law & Order. Op filmgebied is de acteur bekend van onder meer Hair (van Miloš Forman), 1941 (van Steven Spielberg) en de misdaadfilms Prince of the City (van Sidney Lumet) en Once Upon a Time in America (van Sergio Leone). Daarnaast was hij eind jaren 90 te zien samen met Famke Janssen in de monstermovie Deep Rising van regisseur Stephen Sommers.

Williams was getrouwd en had twee kinderen. Hij zal straks nog een rol spelen in het nieuwe seizoen van de door Ryan Murphy geproduceerde serie Feud, getiteld Feud: Capote’s Women.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief